2777
2789
نه والا اينمه تو اين سايت اومدم و رفتم از هزار نفر شايد چند نفر اين مشكلو داشتن كاش شوهرمن هيچ حسن ...

ناشکری نکن گلم،شوهرت عین من فقط عادت کرده،من اصلامردای دیگه برام مهم نبودن اون وقتاکه میدیدم،زندگیت خوبه الکی خرابش نکن

ناشکری نکن گلم،شوهرت عین من فقط عادت کرده،من اصلامردای دیگه برام مهم نبودن اون وقتاکه میدیدم،زندگیت ...

واقعامردخوبیه بادیدن اینهمه فیلم بهت وفاداره نگاه بدبه خانومای دیگه نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا شکری نکن! فکر کردی اونایی ک این مشکل رو داشتند و یا دارند، میان تاپیک میزنن من خود ارضایی میکنم؟

نه منظورم اينه اون خانوما نميان بگن شوهرشون اعتياد به تصاوير و فيلم ناجور داره

باور كن ناشكري نيست

من روحم نابود شده

من عاشق اين مرد بودم

خيلي خيلي روش حساس بودم واقعا برام سخته ببينم حالا كه بهش رسيدم هيچ علاقه اي به من نداره و تمام شور و شوقش خلاصه ميشه تو ديدن قيافه و هيكل زن هاي ديگه

مگه من چه عيبي دارم؟

ديش ديري ديرين ماشالله
نه عزیزم... دوستت داره... مشکلی هم باهات نداره... ولی این فیلما اعتیاد آوره... رو سیستم عصبی تاثیر م ...

کاملا درسته،از مجردی دیده اون فیلما رو،نمیشه بذاره کنار..منم داداشم همین مشکلو داره،با اینکه زنشو خیلی دوس داره،خانومش همیشه تو این مورد گلایه داره

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
نه منظورم اينه اون خانوما نميان بگن شوهرشون اعتياد به تصاوير و فيلم ناجور داره باور كن ناشكري نيست ...

تو هیچ عیبی نداری عزیزم...

برات سوال نشد من ک تو رو ندیدم چقدر راحت درمورد تو و همسرت نظر میدم با قاطعیت و اطمینان؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
آره، اما با چیزایی ک داری میگی همسرت فقط ب پ ورن اعتیاد داره... قبل از هرچی باید این موضوع رو خودت ...

اره من اين موضوع و هضم كردم به خودم قبولوندم كه بايد اعتيادشو بذاره كنار منم كمكش كنم

ولي به ادم برميخوره.....ادم احساس احمق بودن ميكنه

وقتي بهترين لباس هاتو ميپوشي....ارايش ميكني....به خودت ميرسي.....فكرميكني واقعا با تو ارامش داره همه چي خوبه....ولي لب تاب و گوشيش منبع فساده!!!خيلي ناراحت كننده ست

ناراخت كننده تر هم اينه كه اين اتفاق بارها و بارها تكرار ميشه

شدم مثل يه راديوي قديمي كه هي هرچند وقت يه بار يه سري حرفاي تكراري ميگه و مخاطبش هم اصلا جدي نميگيرتش

ديش ديري ديرين ماشالله
ناشکری نکن گلم،شوهرت عین من فقط عادت کرده،من اصلامردای دیگه برام مهم نبودن اون وقتاکه میدیدم،زندگیت ...

اخه تو داري ميگي زن هاي لخت

خودتم زني پس ايرادي نداره واقعا

ولي اگه عادت ميكردي مردهارو ميديدي و از شوهرت ايرادم ميگرفتي اين خيلي بد ميشد

ديش ديري ديرين ماشالله
اره من اين موضوع و هضم كردم به خودم قبولوندم كه بايد اعتيادشو بذاره كنار منم كمكش كنم ولي به ادم بر ...

منم ک همسرم واقعا چشم پاکه و ادم خوبیه بارها شده براش لباس پوشیدم و ارایش کردم و اون بی توجه و راحت خوابیده...! تقریبا همه ی خانوما این تجربه رو دارن...

منتها فیلم عکس های گوشی همسرت تو رو حساس کرده...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
اخه تو داري ميگي زن هاي لخت خودتم زني پس ايرادي نداره واقعا ولي اگه عادت ميكردي مردهارو ميديدي و ا ...

🙄😳 کی آخه با دیدن مرد تحریک میشه؟!