2777
2789
عنوان

آنسوی مرگ

665 بازدید | 21 پست

کتاب آنسوی مرگ فوق العاده و باعث تحول میشه توصیه میکنم برید بخونید تجربه سه نفر که مرگ رو تجربه کردن و میگن که اون دنیا چه خبر بوده 

من خودم هنوز نتونستم کتاب رو تهیه کنم ولی کانال هست که ویس داره و کتاب رو میخونه عالیه این ادرس کانال عضو بشید واقعا عالیه منم دعا کنید 

@Ansoyemargg

https://t.me/Ansoyemargg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو اینترنت یه حاج آقایی توصیح میده ، صدا هست ، حالا دانلود هم میکنم

فک نکنم دانلودش رایگان باشه پولیه منم برم یه امتحان کنم فعلا دارم سه دیقه در قیامت رو میخونم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
سه دقیقه در قیامت هم خیلی قشنگه

خوندی؟ اره قشنگه منم خیلی دوس دارم یع تجربه مرگ داشته باشم بعد برگردم حس میکنم ایمان ادم چند برابر میشه 

عالییییییهههههه

من هم صوتشو گوش دادم

هم کتابشو خوندم

کانال اساتادامینی خواه

مباحث تکمیلی هم هست 

Aminikhah_media

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
عالییییییهههههه من هم صوتشو گوش دادم هم کتابشو خوندم کانال اساتادامینی خواه مباحث تکمیلی هم هست& ...

تو نت کتابش پولی نیس؟میتونم دانلود کنم؟

سلام ب همگی من این دو کتاب رو نخوندم ولی بطور صوتی آقای امینی خواه این کتاب هارو هم می خونند هم توضیح می دن هم روایت هایی ک در اون موارد بوده میگن بخصوص کتاب آنسوی مرگ خیلی این صوت هاش مفیده