2777
2789
عنوان

مدفوع خلطی و خونی نوزاد

3851 بازدید | 50 پست

پسرم دوماهشه. یک هفتس مدفوعش خلطی و کشداره خیلی زیاد امروز هم تو.مدفوعش خون بود خیلی نگرانم. رفلاکس داره دارو مصرف میکنه خودمم رژیم سفت و.سختی دارم به جز برنج و مرغ و نون و سیبزمینی چیزی نمیخورم. پس چرا اینجوریه لطفا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه رژیمتو کامل رعایت کردی با دکترش مشورت کن

برای دختر دوستم دکتر کلا شیر مادر قطع کرد پپتی جونیور داد باز بچه به اونم الرژی نشون داد و فقط الکر بهش ساخت

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
نه نخوردم.فقط کمی عسل خوردم.امروز. چرا به پروتعین گاوی حساسه ولی من محصولات گاوی نمیخورم

نه تنها محصولات گاوی حتی موادغذایی الرژی زا مثل گوجه و مرکبات و بادمجون و کاکائو و انواع خوراکی های بیرونی کیک و بیسکوئیت و..... نباید بخوریاا

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

واسه همون آلرژی کوفتیه (یاد اون روزای خودم افتادم)بازم یه چیزی تو رژیمت هس که نمیسازه بهش شیرخشکای رژیمی ام عادتش بده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
عزیزم اگه رژیمتو کامل رعایت کردی با دکترش مشورت کن برای دختر دوستم دکتر کلا شیر مادر قطع کرد پپتی ج ...

یعنی به شیر خودم حساسه. تو نت سرچ کردم نوشته.مشکل روده ای داره نوزاد یا عفونت شدید. خیلی نگرانم . فردا میبرمس دکتر . نمیدونم چرا هی بدتر میشه

نکسیوم. متوکلوپرامید. باکلوفن

کی بهش متوکلوپرامید داده ب بچه ۲ ماهه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نکسیومم اکثرا برای ۱ سال ب بالا با احتیاط 

🤦🏻‍♀️کلوفن هم شل کننده😐خواهر من شما دکتر بچتو عوض کن من بچم ۵ ماهشه رفلاکسی هم هس اصلا دارو نخورد خودش تا ۳ رد کرد فقط رعایت میکردم شیرخوردن و‌اروغشو و مدل خابیدنشو

نه تنها محصولات گاوی حتی موادغذایی الرژی زا مثل گوجه و مرکبات و بادمجون و کاکائو و انواع خوراکی های ...

من هیچی نمیخورم. هیچی ی ی ی ی فقط برنج.و مرغ و نون و سیبزمینی و چای