من چند سالی هست اکثرا خواب جن میبینم چندین سال پیش هر هفت شب خواب میدیدم دارم از جنا فرار میکنم تا با قرآن گذاشتن تموم شد الان هر چنر وقت بازم خواب میبینم اما چند ماه پیش یه خاب واضح و خیلی وحشتنااااک دیدم که هنوزم بهش فکر میکنم میترسم کسی هست تجربه نزدیک به من داشته باشه آیا؟؟
تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.
من چند ماه پیش خاب دیدم تو خونه ام بعد احساس کردم جن هست تو خونه تو خاب دست پسرمو گرفتم رفتم تو کوچه هوا تاریک بود یه موجود کچل که شبیه مرد بود دنبالم میدویید یهو رسید بهم گفت کجا فرار میکنی یه روزی بهت میرسم اسمم ابولهبه و خندید خداشاهده از خواب بیدار شدم داشتم سکته میکردم
تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.
مادرم از داستانای افرادی که جن دیدن برام تعریف میکرد، تو بکی از این داستانا که همش واقعیه ، پسرخالش حدود ۳۵ سال قبل تو جاده جنگلی جن دیده، برحسب عادت یاعلی میگه، میبینه جنا حالت صورتشون عوض شد و محو شدن😓😓
من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم