2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست همش خواب جن ببینه؟

222 بازدید | 19 پست

من چند سالی هست اکثرا خواب جن میبینم چندین سال پیش هر هفت شب خواب میدیدم دارم از جنا فرار میکنم تا با قرآن گذاشتن تموم شد الان هر چنر وقت بازم خواب میبینم اما چند ماه پیش یه خاب واضح و خیلی وحشتنااااک دیدم که هنوزم بهش فکر میکنم میترسم کسی هست تجربه نزدیک به من داشته باشه آیا؟؟ 

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

من یکی دوبار شده فلج خواب میشم تو همون حین میبینم جن اومده میخوام فرار کنم اما نمیتونم چون فلجم 😑

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی دوبار شده فلج خواب میشم تو همون حین میبینم جن اومده میخوام فرار کنم اما نمیتونم چون فلجم 😑

منم اینو به طرز خیلیییی وحشتناک تجربه کردم

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

من چند ماه پیش خاب دیدم تو خونه ام بعد احساس کردم جن هست تو خونه تو خاب دست پسرمو گرفتم رفتم تو کوچه هوا تاریک بود یه موجود کچل که شبیه مرد بود دنبالم میدویید یهو رسید بهم گفت کجا فرار میکنی یه روزی بهت میرسم اسمم ابولهبه و خندید خداشاهده از خواب بیدار شدم داشتم سکته میکردم

مادرم از داستانای افرادی که جن دیدن برام تعریف میکرد، تو بکی از این داستانا که همش واقعیه ، پسرخالش حدود ۳۵ سال قبل تو جاده جنگلی جن دیده، برحسب عادت یاعلی میگه، میبینه جنا حالت صورتشون عوض شد و محو شدن😓😓

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
مادرم از داستانای افرادی که جن دیدن برام تعریف میکرد، تو بکی از این داستانا که همش واقعیه ، پسرخالش ...

چه خوب

ولی تو لحظه ای دارم خواب میبینم از ترس لال میشم انگار

زیاد فکرشو نکن قبل خواب هرشب دمنوش اسطوخدوس و بهارنارنج بخور خوب میشی 🍵

باور کن فکر نمیکنم نمیدونم چرا این طوری میشه بعضی شبا