2777
2789
عنوان

چرا شبها ....

263 بازدید | 20 پست

چرا شبها یه ترس خاصی دارم؟ ترس از تاریکی نیستا! ترس از چیزیه که خودمم نمیدونم چیه...یمدت غلبه کردم بهش ولی باز ترسه اومده ! دیگه خسته شدم ..شبها خوابم میبره ولی از ترس نمیتونم بخوابم !

چیکار کنم ترسم کاملا برطرف بشه؟ کلافه شدم دیگه بخدا! 

یه راهکار بدید خواهش میکنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما صلوات بفرست و ایه الکرسی و ۴قل رو بخون .یه قرآن هم بالا سرت بذار 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

زیر بالشتت یه چیز آهنی و تیز بزار مثل قيچي یا ناخن گیر 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم یمدت بودم شبا وقتی پامیشدم میدیدم در اتاقم بستس جیغ میزدم😐😐دوس نداشتم در اتاقم باز باشه یا بعضی وقتا با چراغ روشن میخوابیدم یا هنوز بدتر میرفتم پیش مامان و بابام میخوابیدم...کلا من و خواهرم و داداشم همیشه باهم بودیم شبا پیش هم مسخره بازی...زن داداشم ک اومد ۴تایی اصلا خیلی خوب بود  تا وقتی ک داداشم رفت ۳سال بعدش خواهرم رفت منم تو اوج جونیم یهو تنها شدم حساس شدم کلا نمیدونم چرا شبیه روانیا شده بودم...ولی کلا از وقتی ک قبول کردم من تنها نیستم خدا پشتمه گاهی وقتا در اتاقمو میبندم همش با خدا حرف میزنم تا خسته میشم میخوابم😊😊 خدا قلبمو آروم میکنه میدونم همیشه ازم محافظت میکنه

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست