2777
2789
دخترم دو سالشه- نسبتا هم پر جنب و جوشه و بپر بپر زیاد داره. دو، سه هفته ای میشه بخصوص شبها پاش رو جلو میاره و با حالت دردمندانه میگه پاااا(در همین حد حرف میزنه، چیز بیشتری نمیتونه بگه). من هم یا بوسش میکنم یا بخصوص شبها پاشو ماساژ میدم و ظاهرا مشکل برطرف میشه.
میدونم یه سری دردهای به اصطلاح رشد در بچه ها هست ولی گویا شیوعش تو سنهای بالاتره. شما تجربه ای ندارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می توانید در مورد ببماری کودکتان از ایشان کمک بگیرید

http://www.drmahmoudnaderi.ir/
دنا! بر من اگر آفتاب از دامان تو به پایین می خزد، آنسوی افق، دیارانی است که بر آمدن مهر را از شانه های تو می بینند...غروب برای من هماره پیشاهنگ بامدادی دیگر است. (برای دختر عزیزم "دنا" )
سلام عزیزم پسر منم همینطور بود الانم که 6 سالشه همینطوره هر پقت میگفن پام من میمردمو زنده میشدم چون بچه من به تمام محصولات گاو آلرژی داشت و شیرم نمیتونست بخوره من براش شیر بز یا گوسفند تهیه میکردم البته به سختی چقدر آزمایش دادم که کمبود کلسیم نداشته باشه که نداشت ولی گاهی پادرد داشت که ناچار میشدم مسکن بهش بدم انقدر درد میکرد هی میگفت مامان فشارش بده به دکترش میگفتم میگفت هیچی نیست اخرم من نفهمیدم برا چی هست به تجربه خودم نوشابه نمیدم چون دردش بیشتر میشه بپر بپر کم میکنه همین
سلام
دخترمن هم 2 وسال و نیمه هست
اونم همین جوریه
از وقتی که از خوب پا میشی تا وقتی ظهر و وشب بخوابه همش داره می دوه بازی می کن و خلاصه حسابی شیطونهه
اغلب هم اخر شبها می گه پام درد می کنه
منم از ترسم بردمش پیش فوق تخصص ارتوپد اطفال
پاهاشو چک کرد گفت مشکلی نداره
خودم فکر می کنم به خاطر شیطونی زیادشه

ضمن اینکه من باردارم یک مدت پاهام مخصوصا شبها در م یکرد باید حوله داغ و پماد می ذاشتم...فکر می کنم یخته هم این کاره منو دیده خودشو لوس می کنه

یکبار به دکتر گفتم ازم پرسید وقتی این کارو میکنه شما چیکار م کنی که خوب میشه
منم گفتم تا بغلش می کنم خوب میشه
خندید گفت این کوچولوها خیلی ناقلا هستند خوب والدینو گول می زنند
الهی فدای اون گول زدنش بشم
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
چه جالب
من هم میخواستم بیام همین مساله رو بپرسم. آخه پسر من هم دو سالشه و خیلی کم حرف میزنه که بخواد مشکلش رو توضیح بده. بیشتر شبها پاهاش رو دراز میکنه و میگه اوف اوف. بیشتر هم انگشتهای پا و کف پاهاش رو نشون میده.
در ضمن بدو بدو و بپر بپرش خیلی زیاده کم پیش میاد یه جا بشینه. خودم حدس میزنم از خستگی زیاد باشه.

من تو این جور مواقع ماساژش میدم پاش رو بوس میکنم به ظاهر راضی میشه ولی دوباره ده دقیقه بعدش میگه اوف اوف.
یکی از دوستان گفته بود نوشابه خوب نیست. حالا که دقت میکنم می بینم ما تازگیا نوشابه مصرف کردیم البته نه خیلی زیاد ولی نسبت به قبل مصرف بیشتری داشتیم. شاید ربطی هم به اون داشته باشه.

شماها تقویتی به بچه هاتون چی میدین؟ شاید شربتهای تقویتی بتونه کمکی بکنه.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس