2777
2789

بگو نیان 

ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ” ﺁﻏﻮﺵ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﺧﺪﺍ ”ﻫﺮ ﺟﺎ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﻣﯿﺸﺪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﺣﺘﯽ ﻭﺳﻂ ﺻﻒ ﻧﻤﺎﺯ ﺟﻤﺎﻋﺖﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡﺍﻣﺎ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﮕﺮﺩمﺗﻤﺎﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﺳت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پدرت رو راضی کنین مگه میشه ار همین اول دردسر شروع بشه

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
چرا مخالفه؟

فهمیده دوس بودیم با این کاری نداشت از مامانم پرسیده دایی ها و زندایی هاشم میدونن این قضیه رو مامانمم گفته اره تازه فهمیدن واسه همین الان میگه چرا باید آخر از همه من بفهمم

عموم قراره باهاش حرف بزنه رو حرف عموم حرف نمیزنه ولی باز نگرانم

نگران نباش ،خودت رو برای اون روز آماده کن☺

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
موندم چایی رو از خانواده اونا شروع کنم یا از خانواده خودم چون قراره بعد افطار با آقاها بیان

از پدرت،یا بزرگترین فرد فامیل خودتون

خانواده اونا از نظر سنی بزرگترن ها یه عمو داره اونم میاد برا همین

از خانواده خودت بزرگترین ،پدر مادر ،،،معمولا خانواده همونجا میگن ببر به فلانی تعارف کن

مگه همون جلسه اول چایی میبری؟؟ من شنیدم چای رو جلسات آخر میبرن

از خانواده خودت بزرگترین ،پدر مادر ،،،معمولا خانواده همونجا میگن ببر به فلانی تعارف کن مگه هم ...

منم همونو میگم اینا بار اولشونه که میان ولی مامانم میگه تو باید بیاری اه همون تعارفاشون منو میکشه😂

منم همونو میگم اینا بار اولشونه که میان ولی مامانم میگه تو باید بیاری اه همون تعارفاشون منو میکشه😂

شاید تو خانواده شما اینطوری رسم،حرف مادرت رو گوش کن ،،حتما مشاوره قبل ازدواج برو ،،خوشبخت بشی عزیزم😍