2777
2789
عنوان

سوال در مورد بورس

180 بازدید | 16 پست

اگر من مثلا یک میلیون تومان  سرمایه گذاری کنم در بورس.

اگر از اون سرمایه گذاری که کردم سه سال بگذره و بورس افت پیدا کند.

من به یک میلیون خودم میرسم یا از این یک میلیون هم کم میشود؟

درواقع میخوام بدونم در صورت شکست یا افت در بورس مبلغ اولیه من کم میشود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بورس یه علمه باید علمش رو داشت که کی خرید کنی که سود کنی کی بفروشی همسرم همیشه موقعی خرید میکنه که یه سهام ریزش میکنه نه وقتی داره رشد میکنه بعد ک رشد کرد بفروش

بعد موقعی یه سهام افت میکنه باید صبر داشت ممکنه بعد یک هفته یا اصلا چند ماه دوباره رشد کنه و ب پولت برسی و چند برابر شه خلاصه باید خیلی حرفه ای باشی

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عرضه اولیه عالیه چون سودش بالاست و ضرر نداره ولی الان هر نفری ۱۸ هزار میتونه بخره🙄🙄🙄🙄

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توی امضام یه تاپیک هست در مورد بورس 

میتونی بخونی

اما در مورد سوالت

پولت کم خواهد شد با احتمالی که مطرح کردی

ولی احتمالت خیلی نادره

بورس در بلند مدت با احتمال خیلی خیلی بالا بهت سود خواهد داد

عزیزم بورس یه علمه باید علمش رو داشت که کی خرید کنی که سود کنی کی بفروشی همسرم همیشه موقعی خرید میکن ...

مرسی از توضیحی که دادی💐💐

الان این سهامی که دولت.بانک ملت.تجارت.صادرات.بیمه البرز. اعلام کرده ثبت ناممیکنید؟یا کلا نظرت چیه؟

عزیزم بورس یه علمه باید علمش رو داشت که کی خرید کنی که سود کنی کی بفروشی همسرم همیشه موقعی خرید میکن ...

خداروشکر یکی مثل شما پیدا شد.حرفتون کاملن درست هست صد لایک.نظرات باید با منطق باشه.خیلیا میان موج منفی میدن و میگن بورس به فنا میره پولا میرن رو هوا.

مرسی از توضیحی که دادی💐💐 الان این سهامی که دولت.بانک ملت.تجارت.صادرات.بیمه البرز. اعلام کرده ثبت ...

بله ثبت نام میکنم سهامی ک اینطور اعلام میشه ضرر توش نیست 

خداروشکر یکی مثل شما پیدا شد.حرفتون کاملن درست هست صد لایک.نظرات باید با منطق باشه.خیلیا میان موج من ...

فدات عزیزم هیچوقت به فنا نمیره شاید چند ماه هم افت کنه اما باید صبرکرد دوباره رشد میکنه و در اصل پول از بین نمیره الان هم همه هول هولکی دادن سهام میخرن این هفته خیلی رشد داشت ما الان صبر کردیم ریزش کنن ک خرید کنیم دوباره ک رفت بالا سود کنیم🤪🤪🤪🤪

میتونم پیام بدم بهتون چندتا سوال دارم ازتون

بله خواهش میکنم