الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بورس یه علمه باید علمش رو داشت که کی خرید کنی که سود کنی کی بفروشی همسرم همیشه موقعی خرید میکنه که یه سهام ریزش میکنه نه وقتی داره رشد میکنه بعد ک رشد کرد بفروش
بعد موقعی یه سهام افت میکنه باید صبر داشت ممکنه بعد یک هفته یا اصلا چند ماه دوباره رشد کنه و ب پولت برسی و چند برابر شه خلاصه باید خیلی حرفه ای باشی
خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
خداروشکر یکی مثل شما پیدا شد.حرفتون کاملن درست هست صد لایک.نظرات باید با منطق باشه.خیلیا میان موج من ...
فدات عزیزم هیچوقت به فنا نمیره شاید چند ماه هم افت کنه اما باید صبرکرد دوباره رشد میکنه و در اصل پول از بین نمیره الان هم همه هول هولکی دادن سهام میخرن این هفته خیلی رشد داشت ما الان صبر کردیم ریزش کنن ک خرید کنیم دوباره ک رفت بالا سود کنیم🤪🤪🤪🤪
خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍