دهه 60وسایل ارتباطی مثل گوشی و...نداشتن،توقع هاشون چشم و هم چشمی آزادی هاشون کم تر بوده ،ولی در عوضش اونا امنیت داشتن ما نداشتیم،میرفتن کوچه با دختر و پسر بازی ،حالا ب ما ک رسید برو بازی تا با دمپایی ابری کبود بشی
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
هیچ فرقی نداره الان دهه ب دهه زندگی تو این مملکت سختتر میشه باز من میگم خوش به حال همون دهه ش ...
کاملا درسته بیچاره دهه ۹۰
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تو دنیای دیگه ای بزرگ شدیم و مثل دهه هفتادی ها همه چی در دسترسمون نبود
کاربر آقا هستم لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
هیچ فرقی نداره الان دهه ب دهه زندگی تو این مملکت سختتر میشه باز من میگم خوش به حال همون دهه ش ...
نوستالژی های بهتری هم بود. مثل بمبارون و موشک بارون. فیلم خارجی دیدن جرم بود. آهنگ خارجی ممنوع بود. آینه داشتن تو مدرسه و دفتر خاطرات داشتن فاجعه بود. فقط میتونستی رنگ مشکی و خاکستری و قهوه ای و سورمه ای بپوشی حالا نهایتا سبز تیره بیریخت
ما پفک مینو داشتیم دلت بسوزه نگی الانم هستا که میزنمت😡
باشه هم مزه اون موقع ها رو نمیده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...