2777
2789
هیچ تاثیری حتی اسهالم نشدین ببخشید میپرسم

بعد سزارین که معده م کلا به هم ریخته بود

نمیدونم تاثیر چی بود

میگن قبل درد نخوری چون فقط اسهال میشی، در ات که شروع شد بخوری که زود دهانه رحم فول شه

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

منم هفته ۳۹هستم

دکترم امروز بهم گفت روغن کرچک بخورم والا اگر تا یک هفته دیگه زایمان نکنم بستری میکنه و آمپول فشار میزنن. 

امشب دو تا قاشق روغن کرچک رو ریختم تو آب پرتقال خوردم

هیچ علائمی ندارم فعلا. زیر دلم درد میکنه احتمالا بخاطر اینه ک دهانه رحمم رو تحریک کرده. 

شما هم دکترتون بهتون تجویز کرده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی خانومی.

نمیخوام استرس بدم بهت ولی روغن کرچک برخلاف تصور عموم اشتباهه اشتباهه...

اگه وقت زایمانتون نباشه دردتون با کرچکم شروع نمیشه و فقط احتمال دفع مکونیوم بیشتر میشه...

به جاش تخم شوید غلیظ دم میکردید میخوردید

ان شالله ک زودتر زایمان کنید

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اشتباه کردی خانومی.  نمیخوام استرس بدم بهت ولی روغن کرچک برخلاف تصور عموم اشتباهه اشتباهه... ...

مکونیوم چیه خانمی؟ 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

من هرچیزی که گفتن دردوشروع میکنه خوردم تأثیرنداشت ولی روغن کرچک عالی بودشب ساعت یازده خوردم ساعت سه صبح دردام شروع شدساعت شیش کیسه آبم پاره شدساعت هشت صبح زایمان کردم ولی بایدبرای شروع دردات یه شیشه کامل بخوری

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مکونیوم چیه خانمی؟ 

اولین مدفوع نوزاد

ب نظر میاد چون هر چی مادر میخوره جنین هم از اون تغذیه میکنه پس کرچک رو جنین هم تاثیر میزاره و باعث دفع مکونیوم میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

مگه روغن کرچک رو زایمان کردن تأثیر میزاره؟! 

میشه اینم جواب بدید خانما.... مرسی

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
میشه اینم جواب بدید خانما.... مرسی

گفته میشه ک حرکات روده  باعث تحریک دهانه ی رحم میشه

ولی فقط هنگام شروع شدن درد باید خورد نه برای شروع درد!

و ب من میگفتن ک به جای کرچک از روغن بادام شیرین استفاده کنم

گفته میشه ک حرکات روده  باعث تحریک دهانه ی رحم میشه ولی فقط هنگام شروع شدن درد باید خورد نه بر ...

🙏