2777
2789

ببینید من خانوادم خیلی اذیتم میکنن مخصوصن مادرم الان دارم از دستشون گریه میکنم اگه حس قویه بگو امسال ازدواج میکنم؟

راحت شم از دستشون😔

اینم بگم خیلی فرق میزارن 

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دوست دارن بهشون کمک کن احترام بزار خدا کمکت میکنه

بابام اره دوسم داره ولی مامانم ازم متنفره 

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
حتما اذیتشون میکنی همه مامانا بچشونو دوست دارند

نه بخدا مامانم میگ تو زشتی کی میاد تورو بگیره یا مثلن برا خواهرم لباس میگیره من ک هیچ لباس ندارم نمیگیره اونو خیلی دوس داره فقد میخاد از من کار بکشه از دستشون دارم دیوونه میشممم😭😭

هیچ وخ نزاشتن ب استعدادم برسم 

وااا.چطور میتونی به راحتی قضاوت کنی.مادر بد هم داریم که به هر دلیل شخصی ای بچه اشون رو دوس ندارن

متنفر متنفر متنفررررررم از اینجور آدما

یعنی بنظرشون تو کره زمین ینفرم نیست مامانش بد باشه؟

خیلی عجیبی این طرز فکرو دارن

?how you like that
نه بخدا مامانم میگ تو زشتی کی میاد تورو بگیره یا مثلن برا خواهرم لباس میگیره من ک هیچ لباس ندارم نمی ...

منم تو مجردی همین مشکل رو داشتم برا خواهرم زیاد لباس میخریدند من زودتر ازدواج کردم و اخوشبختم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
وااا.چطور میتونی به راحتی قضاوت کنی.مادر بد هم داریم که به هر دلیل شخصی ای بچه اشون رو دوس ندارن

حرفتو قبول ندارم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
متنفر متنفر متنفررررررم از اینجور آدما یعنی بنظرشون تو کره زمین ینفرم نیست مامانش بد باشه؟ خیلی عج ...

اره آفرین.پس این همه بچه که اعتماد به نفس پایین دارن واحساس حقارت چی؟اینهایی که مادره با دوست پسرش ازدواج میکنه و آواره میشن چی؟