2777
2789
عنوان

کی در مورد جن میدونه؟؟کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 47 پست
شوهرش یا بچش میتونه کرم بریزه... جن اصلا نمیتونه وارد بعد انسان بشه لطفا قران باز کنید سوره جن معنیش ...

مجرد هست.خودش تنهای تنها تو خونه زندگی میکنه

کااااش

متن تاپیک زیر رو بهشون نشون بدین انشاله حل میشه:

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4261326&slug=برای-بی-نیازی

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنها زندگی میکنم یکی انگار شبا همش میزد تو پنجره و ولی چند وقته هر روز میزارم سوره جن پخش،بشه تو ...

هر شب تو خونش قرآن و دعا می خونه،و پخش میکنه 

فوق العاده مذهبی هست 

اما سوره جن رو نگذاشته تا حالا ،بهش میگم ممنون

کااااش
مجرد هست.خودش تنهای تنها تو خونه زندگی میکنه

موهاش قیچی میشه میزاره پیشش موهاشو؟؟؟ حتما ببرید پیش یه دعا نویس مجرب یا روانپزشک هیپنوتیزم کنن حتما حتما

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
موهاش قیچی میشه میزاره پیشش موهاشو؟؟؟ حتما ببرید پیش یه دعا نویس مجرب یا روانپزشک هیپنوتیزم کنن حتما ...

نه موهاش پیشش نمی ذارن .خیلی افتضاح قیچی شده موهایش.اونم موهای جلوش

کااااش
نه موهاش پیشش نمی ذارن .خیلی افتضاح قیچی شده موهایش.اونم موهای جلوش

من حس میکنم از اعضای خانواده داره این حرکت واقعا زشت میره ... باورم نمیشه ... جن از آهن فراریه واس همین کسایی ک قدیم زندگی میکردن جن زده میشدن چون خونه هاشون چوبی بود اما الان همه خونه ها از آهن ساخته شده ب هزچی نگاه کنی اهن داره اهن یه انرژی منفی به جن میده اصلا ممکن نیس اینیکی شما میگی توصیه میکنم در عصر جدید با این همه پیشرفت علمی حتما روانپزشک خوب برن هیپنوتیزم بشن مشخص بشه این خوف و وحشت

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من حس میکنم از اعضای خانواده داره این حرکت واقعا زشت میره ... باورم نمیشه ... جن از آهن فراریه واس ه ...

قبول نمی کنه بیاد روانپزشک ،اگر بگیم بهش برمیخوره 

میگه من دیوونه نیستم ،،،کاش میومد... اصلا کسی پیشش زندگی نمی کنه ،خودش تنهای تنها هست ،فقط روزها بهش سر میزنیم ،وقتایی که این اتفاقات میفته خودش تنها هست و خونش آپارتمانی هست ،اصلا دزد نمیتونه هم وارد بشه،صدتا قفل به همه در و پنجره هاشه

کااااش
عزیزم شاید خواهرت مریض شده خودش این کارو کرده یا اونا رو توهم زده میبینه ببریدش پیش روان پزشک

خدا کنه جن باشه راحتتره تا اینکه  مریض شده باشه 

چون قبول نمی کنه که بیاد روانپزشک  

کااااش
خدا کنه جن باشه راحتتره تا اینکه  مریض شده باشه  چون قبول نمی کنه که بیاد روانپزشک   ...

جفتش بده.ولی خب الهی هرچی هست حل بشه بتده خدا اذیته

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙