2777
2789
عنوان

میشه بیبی چک مثبت بشه اما ازمایش خون منفی!

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 44 پست
مرسی بچه ها جواب دادین من که حس میکنم دنیا تموم شد دیگه

این چه حرفیه میزنی عزیزم ... من دو ماه باردارم باید برم سقط کنم اینجوری نمیگم تازه بعد دو سال باردار شدم ....و چه ویار سختی هم داشتم تو این دو ماه فقط با سرم گذروندم روزامو... نگو اینجوری ایشالا باردار میشی 

عزیزم😔 امیدوارم باردار باشی. یهفته دیگه صبر کن ایندفعه تیتر بتا بده عددش بنویسه. الهی دلت شاد بشه

ممنونم از همدردیت

انشاالله

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم بهم میخوره دیگه از بیبی چک

لعنت بهش ک الکی دل خوش میکنه نمیدونم چرا ناراحت شدم واست 😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
این چه حرفیه میزنی عزیزم ... من دو ماه باردارم باید برم سقط کنم اینجوری نمیگم تازه بعد دو سال باردار ...

چقدر سخت 😞😞😞

لعنت بهش ک الکی دل خوش میکنه نمیدونم چرا ناراحت شدم واست 😔

دو سال منتظر بودم

قربون دلت برم،ایشاالله تو زندگی همیشه خوشی ببینی

تو به شرایطی ام هستم نمیتونم گریه کنم حتی

کاش بیبی چک مثبت نمیشد اینقدر امیدوار نمیشدم الکی

عزیزم همون موقع هاله داشت؟!

چرا تیتر ندادی؟!

من برا دخترم قبلی رفتم آز دادم گفت منفی

گفتم بی بی چکام همه بلافاصله مثبت میشه

بعد برام تیتر زد دو روز بعدش جوابم رو گرفتم مثبت بود

اولم که دادم عدد داشت ۱ بود

اگه چند روزه بی بی چک میزنی چهره روزپررنگتر میشه مثبت هست انشاءالله

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
میدونم چی میگی عزیزدلم ... ناراحت نباش ایشاللا که به زودی یه کوچولو خوشگل میاری ... تو نتم سرچ کن شا ...

ایشاالله

ممنونم ازت

دو سال منتظر بودم قربون دلت برم،ایشاالله تو زندگی همیشه خوشی ببینی تو به شرایطی ام هستم نمیتونم گر ...

عزیز دلم..ممنونم. توهم همینطور❤❤❤ 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
باردار بودی یا نه ؟ اخه تیکر داری

اره گلم 4هفته دیگه پسرم بدنیامیاد....منم فکرکردم بیبی الکیه ودیگه تکرارش نکردم تا12روزبعدموعدم دیدم پریودنشدم ازدادم شده لود1000

عزیزم همون موقع هاله داشت؟! چرا تیتر ندادی؟! من برا دخترم قبلی رفتم آز دادم گفت منفی گفتم بی بی چ ...

خدا کنه برای منم همینطوری بشه

این امید الکی داغون میکنه ادمو اگر اخرش خوش نباشه

اره گلم 4هفته دیگه پسرم بدنیامیاد....منم فکرکردم بیبی الکیه ودیگه تکرارش نکردم تا12روزبعدموعدم دیدم ...

چقدر امیدوار شدم م م

برای منم دعا کن اینجوری بشه

خدا کنه برای منم همینطوری بشه این امید الکی داغون میکنه ادمو اگر اخرش خوش نباشه

عزیزم فقط یه بی بی چک زدی؟!

به نظرم یه مارک دیگه هم بزن

اگه بلافاصله هاله صورتی افتاد مثبته انشاء‌الله

دو روز دیگه دوباره برو آزمایش

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات