2777
2789
عنوان

جوش های صورت نوزاد به خاطره چیه?

904 بازدید | 21 پست

بوسش نمیکنیم .گرمی هم نخوردم .خیلی جوش زده و پوستش قرمزه چکار کنم?

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

دختر منم داشت 

کم کم زیادم‌میشد

بردمش دکتر 

یه پماد داد فوریه فوری خوب شد

اصلا هم ربط به گرمی و بوس هم نداشت

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الرژیه عزیزم حتما خوابش خوبه؟

آره

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

پسر منم همینطوری بود کرم آتوپیکس اسم اصلیش ایروکس هست بزن براش عالیه من روزی سه چهار بار میزدم چند روزه خوب شد عالیهههههه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

دختر منم داشت  کم کم زیادم‌میشد بردمش دکتر  یه پماد داد فوریه فوری خوب شد اصلا هم ربط ...

اسمش چیه?

دل دردم نداره؟ چند وقتشه؟

۱۳ روز

پسر منم همینطوری بود کرم آتوپیکس اسم اصلیش ایروکس هست بزن براش عالیه من روزی سه چهار بار میزدم چند ر ...

نه بخاطر شیر خشکه نه بوس نه چیزی این پمادو بزن خوب خوب میشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞