2777
2789
عنوان

امارامروزکروناچقدربود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحلیل سیاسیت تو حلقم😀 اگه روز قدس ب 20 نفرم برسه بازم کسی نمیره  فک نکنم دولت اینقد هالو باش ...

چرا همونایی که الان خوشحال و خندان ریختن توی خیابونا و پارکها بدون ماسک و دستکش راهپیمایی قدس هم میرن.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
واقعا باور میکنید اومده پایین؟ خیلی ها کرونا میگیرن ولی حتی آرمایش هم انجام نمیدن چون وضعیتشون وخیم ...

بله مثل پدر و مادر شوهر من!

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
خداکنه کسی گول امارو نخوره چون این مریضی وحشتناکه 

خیلیا گول خوردن.خیابونا و پارکها روز به روز شلوغ تر میشه

خداکنه کسی گول امارو نخوره چون این مریضی وحشتناکه 

ب نظرم آمار گول خوردن نداره وقتی مریضی تو کشور هس هر نفر ممکن مبتلا باشه اینایی ک آمار میاد پایین میریزن بیرون کلا بی خیالن مطمئن باش قبلا هم خیلی رعایت نمیکردن

خیلیا گول خوردن.خیابونا و پارکها روز به روز شلوغ تر میشه

باردارم  تا الان ۶ماهمه نتونستم از ترس ازمایشامو برم غربال دومم نرفتم چکابمم نرفتم مطب دکتر ۱بار رفتم از یه طرف نگران بچمم از یه طرف این مرض کوفتی ۱ماه پیش رفتم سونو اومدم از استرس سکته میکردم سر یه سرفه هنوزم استرس دارم روز و شبم سیاهه

😒
باردارم  تا الان ۶ماهمه نتونستم از ترس ازمایشامو برم غربال دومم نرفتم چکابمم نرفتم مطب دکتر ۱با ...

واسه همینه که میگن اقدام نکنید. معلوم تیست تا چند ماه دیگه درگیر این مریضی هستیم.

اکثر مطب دکترای زنان زایمان هم که ماشالا پره.

باردارم  تا الان ۶ماهمه نتونستم از ترس ازمایشامو برم غربال دومم نرفتم چکابمم نرفتم مطب دکتر ۱با ...

عزیزم.برای شما باردارا که خیلی سخته.اما بعضی از آزمایشگاهها و مراکز سونوگرافی هستن که فقط برای باردارها کار انجام میدن.اونجاها فکر نکنم مشکلی باشه. البته اگه همه خانمهای باردار هم رعایت کنن.

واسه همینه که میگن اقدام نکنید. معلوم تیست تا چند ماه دیگه درگیر این مریضی هستیم. اکثر مطب دکترای ز ...

بعضیا که قبل کرونا باردار شدن بنده های خدا ولی یه عده ای هستن که اگه قحطی هم بیاد و و ضع هزار برابر بدتر این بشه باز اقدام می کنن و در جوابت یه کلمه میگن"وا چه ربطی داره"

بعضیا که قبل کرونا باردار شدن بنده های خدا ولی یه عده ای هستن که اگه قحطی هم بیاد و و ضع هزار برابر ...

اونا که آره خب بیچاره ها چیکار کنن علم غیب که نداشتن بدونن چی قراره بشه .

ولی اینایی که جدید اقدام میکنن رو درک نمیکنم. حالا چند ماه اینور اونور براشون چه فرقی میکنه.؟ اگه اقدامی جدید نباشه مطب ها و آزمایشگاه ها و ... برای اونایی که از قبل باردار بودن و یا واقعا مشکل جدی دارن امن تر میشه.

ولی خب کسی که نخواد بفهمه نمیفهمه حالا هر چقدر هم که بخوایم توضیح بدیم!