2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شده،،، یعنی تو دلی دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست

این ک اهنه ک اونم روزی یکی میخورن نه ۳تا

وای یبوست نمیشی بااین همه قرص

فولیک اسید فرق داره شوهرتو بفرس واست بگیره فولیک اسید۵ تا بری دکتر واست بنویسه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
نمیدونم خوشحالم یا ناراحت تو این وضع کرونا   یه خوشحاله غمگین طور هستم فردا برم آزمایش بد ...

خوشحال باش عزیزم .

نیازی نیس ناشتا بری 

بعد گرفتن جواب حتما شوهرتو سورپرایز کن ❤

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ک اهنه ک اونم روزی یکی میخورن نه ۳تا وای یبوست نمیشی بااین همه قرص فولیک اسید فرق داره شوهرتو ...

چرا یبوست میشدم اتفاقا

یه مدته که دیگه نخوردم

برم دکتر ببینم چی میگه

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
نمیدونم خوشحالم یا ناراحت تو این وضع کرونا   یه خوشحاله غمگین طور هستم فردا برم آزمایش بد ...

روزه نگیر دیگه عزیزم فسقلی الان مغزش داره تشکیل میشه و تغذیه شما خیلی مهمه 

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاریش و بعدا روزه بگیری