2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی راستش ما میخوایم یه مهمونی بدیم افطار بنظرتون غذا چی باشه خوبه؟ دسر و مخلفات چی با ...

عششششقم تو این اوضاع کرونا چرا میخوای مهمونی بدی گلم

با این وضعیتت ک بارداری

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
سلام عزیزم خوبی راستش ما میخوایم یه مهمونی بدیم افطار بنظرتون غذا چی باشه خوبه؟ دسر و مخلفات چی با ...

سلااام عزیزم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
عششششقم تو این اوضاع کرونا چرا میخوای مهمونی بدی گلم با این وضعیتت ک بارداری

راستش مادرشوهرم اینا رسمشونه وقتی بفهمن باردارن ولیمه میدن

نمیدونم والا واسه پنجشنبه تو باغ برنامه ریزی کردن.میدیم بیرون میپزن خودم نمیپزم.

من خودمم زیاد راضی نیستم مخصوصا که قراره پسرخالمو دعوت نکنیم از خالم خجالت میکشم😔

اما در کل واسه افطار سوپ،پلو و خورش،سالاد الویه،دسر ژله با فرنی،شله زرد یا شیربرنج.خرما.زولبیا بامیه.سبزی.پنیرکره.سالادکاهو باسس و تزیینات..چایی ک رو شاخشه

بعد افطارهم میوه و چایی و.....

راستش مادرشوهرم اینا رسمشونه وقتی بفهمن باردارن ولیمه میدن نمیدونم والا واسه پنجشنبه تو باغ برنامه ...

چرا پسرخالتو دعوت نکنین

خب عزیزم ولیمه رو معمولا بعد زایمان میدن ما رسممون اینه

راستش مادرشوهرم اینا رسمشونه وقتی بفهمن باردارن ولیمه میدن نمیدونم والا واسه پنجشنبه تو باغ برنامه ...

بخوای هم خورش نباشه میتونی مرغ سفارش بدی غذای کبابی ک میگن نخورین الان

چرا پسرخالتو دعوت نکنین خب عزیزم ولیمه رو معمولا بعد زایمان میدن ما رسممون اینه

سلااااااااااام عشقممممم  

تاپیکو گم کرده بودم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
سلااااااااااام عشقممممم     تاپیکو گم کرده بودم

سلااااام عششششقم چطور گم کنی؟

سلااااااااااام عشقممممم     تاپیکو گم کرده بودم

نازلی چرا درخواست دوستیم نمیاد برات

اما در کل واسه افطار سوپ،پلو و خورش،سالاد الویه،دسر ژله با فرنی،شله زرد یا شیربرنج.خرما.زولبیا بامیه ...

خورش چی خوبه؟ 

جوجه واسه پیش غذا میزاریم ولی خورش چی باشه؟

اینا یبار اول بارداری میدن یبار تو زایمان.