2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج یعنی تعهد و یا آدم نباید ازدواج کنه یا اگه ازدواج کرد باید به همسرش وفادار باشه

سعی کنید با همسرتون صحبت کنید و بگید دقیقا چه توقعاتی ازش دارید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
کاری نکرده که فقط تودلشه فقط توقلبش

نه تو فکر گناه نیست خدا ما رو به خاطر افکار پلید مواخذه نمیکنه اماشک نکن کم کم اون فکر اونقدر رو طرف اثر میذاره که تبدیل به عمل میشه 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بله گناهه بعدم خیانتم هست خیانت که فقط دوست پسر داشتن نیست که 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

اگه کاری نکنه فقط تو قلبش نه نیست ولی فکر آدم کم کم تبدیل به رفتار میشه 

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

بلع با وجود ی مرد حتی فکرش گناع چ برس عشق

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عشقی که جلوه ی ظاهری نداشته باشه توهمی از عشقه به نظرم...برای چیزی که تو قلب و فکرت داری و به کسی آسیب نمی زنه مجازاتی نیست.

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

وقتی در تعهدی  و طرفتم دوست نداری از شخصی دیگه خوشت اومده و بهش فکر میکنی .بله خیانته .چرا ؟ چون توی رابطه موندی و همسرت  رو داری . از رابطه ازدواج خارج شو و حالا هرقدر دوست داری  به اون شخص فکر کن.  این دیگه اسمش خیانت نیست.  

اگه همين سوالو شوهر اون زن ميپرسيد جوابش چي بود؟؟؟يكم كلاتو قاضي كني ميفهمي كه اينم خيانته...فك كن شوهرت باهاته و كسي ديگه رو دوست داره

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧