2789

من قصد کردم انجام بدم دارم دنبال دکتر خوب میگردم

ترجیحاً شوهرم میگه دکتر زن باشه بهتره

کدوم دکترو‌کارشو دیدین و پیشنهاد میدین؟

بعد پروتز چه چند ماهی گذشت میخوام بدونم بافت طبیعی پیدا میکنه یا لمس بشه سفته؟ شوهرم حساسه میگه سفت نشه

با کلی خواهش و آگاهی بعد یکسال راضیش کردم حالا باید با استرس دنبال دکتر بگردم و کلی اطلاعات

مگه سینه سفت بهتر نیست؟ 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

فقط میدونم یکی از دوستام انجام داد بعد 3روز از عملش تا هفته دوم فقط گریه میکرد از درد میگفت غلط کردم   

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میدونم یکی از دوستام انجام داد بعد 3روز از عملش تا هفته دوم فقط گریه میکرد از درد میگفت غلط کردم ...

بکشت و خوشگلمو کن😔

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

من دکتر خوب تو اردبیل میشناسم که بدون اغراق کارش عالیه از شهر های دیگه میان پیشش مامانمم سینشو پیشش عمل کرد البته برای مامانم تخلیه بود ولی خیلی خوب انجام داده و خوشگل شده 

دکتر محمد رضا هادی    بزنی اینستاشو پیدا میکنی توش عکس عمل هاش هست

چی بگم الان اینجا!!؟

دردش وحشتناکه منم شنیدم اینو از دوستم

اره طفلک یه بار بهش زنگ زدم مامانش جواب داد دیدمصدای جیغ دوستم میاد گفتم خاله چی شده گفت از ساعت 8صبح داره گریه میکنه تا الان ک ساعت 5عصره از درد

بکشت و خوشگلمو کن😔

من خودم ک با عمل زیبایی مشکل ندارم در حد معقولش رو اصلاااااااا نمیتونم رو این عمل سینه فکر کنم

فقط میدونم یکی از دوستام انجام داد بعد 3روز از عملش تا هفته دوم فقط گریه میکرد از درد میگفت غلط کردم ...

من مامانم خودش ۵،۶ سال پیش عمل کرد و یادمه چه ضجه هایی میزد😂 ولی من سگ جونم تحمل دردم بالاس