2777
2789
عنوان

بارداری سونو16هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تاکید کرد گفت تو 16هفته سونو معمولی بده ولی ازمایشات برا غربالگریه باز دوباره 18هفته باید بری سو ...

توی بارداریت همه چیز نرمال هست شاید میخواد فاکتوری رو بسنجه...بعدش سونو معمولی هزینه ای نداره به اون صورت ولی آنومالی یکم گرونه

من هم آزمایش غربال اول رو ندادم سونوشو هم ندادم 

ولی سونوی انومالی که سونوی مهمی هم هست رو دادم و بازم آزمایش غربال دوم رو ندادم

دکترم هم خیلی تاکید کرد آزمایش رو بده

ولی ندادم چون اگه زبونم لال یه درصدم مشخص میشد مشکلی هست حاضر نبودم سقطش کنم پس سپردم به خدا سلامت بچمو توی سونو هم بهم گفتن مشکلی نیست الحمدلله و اشکالی نداره که آزمایش رو نرفتم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
به من تو ۱۲  گفت احتمال فقط

اره اون احتمال میگن ک نگن بهتره ادم دودل میشه

دکتر من نگفت تو 12 گفت چه فایده بخوام احتمال بگم برو بگو خداروشکر ک سالم 5هفته دیگه میفهمی

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
اره میخام انجام بدم ولی فکرشو کن میگه 16هفته باید بری سونو معمولی ولی ازمایشات واسه غربالگری بعد دو ...

آزمایش غربالگری یه خون ساده هست ک ازت میگیرن باید ناشتا باشی و صبح گرفته میشه هزینه اش هم زیاد سنگین نمیشه به نسبت سونو

پس برو عزیزم اگر تاکید کرده فعلا مجبورین هزینه کنیم حالاحالاها اولشه موقعی بیاد فکرکنم چندبرابر خرجا ...

اره میدونم. اخه بیمه نیستم بعد تاالان ک 16هفتمه نزدیک 4تا سونو دادم هرسونو هم 120تمن به جز اون ان تی که 280شد..حالا هزینه دارو و ویزیت دکتر و ازمایشا ب کنار... حرص میخورم اینقد سونو دادم 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
توی بارداریت همه چیز نرمال هست شاید میخواد فاکتوری رو بسنجه...بعدش سونو معمولی هزینه ای نداره به اون ...

معموولی 120تمن بخدا اینجا

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید