2777
2789

من یادم میاد اون قدیم قدیما روزه میگرفتم یبار شکلات خوردم تا افطارردگ چیزی نخوردم چقدر بدبخت بودم مثلا کسی ندید تا خود افطار گرسنگی میکشیدم یبار ی دونه کشمش خوردم حالا مثلا هنر کردم ک روزه گرفتم بابا مامانم ندیدن حیف روزه هام مثلا فک کنم ده یا یازده سال داشتم 😶😶😶😶😶

مگ روزه رو برای کی میگیریم.یعنی خودمونو مسخره کنیم.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توک بچه بودی اون موقع

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

😂😂😂😂خیلیا تو بچگی تجربشو داشتن. من نه یادم نمیاد یواشکی خورده باشم. کلا بچه که بودم جو گیر بودم یادمه ۹سالم بود اولین ماه رمضونم رو از نیمه شعبان روزه گرفتم😂😂😂😂. البته تو زمستون بود

من خیلی روزه گرفتنو دوست داشتم از هفت سالگی کامل گرفتم تا حالا یه بارم از این کارا نکردم شاید چون خانوادم اصراری نداشتن به روزه گرفتنم خودم دوست داشتم بگیرم اجباری در کار نبود

میگن خیلی تشنه باشی یه ذره اب بخوری روزت باطل نمیشه منم وقتی خیلی تشنم میشه کمی اب میخورم خداقبول کن ...

کی اینو گفته عزیزم ؟ مسخره تر و دروغ تر از این نشنیده بودم ب عمرم !!! 

ب هرررررر مرجع تقلیدی ک میخای زنگ بزن بپرس ب هر احدی 

ولی لطفا بقیرو مث خودتون گمراه نکنین 

اگرم دلسوز خودتونین خودتونو دور  و گول نزنین 

مگ روزه رو برای کی میگیریم.یعنی خودمونو مسخره کنیم.

بخشید خانوم خانوما سرم نمیشد خیلی استغفرالله اگ خدا ب مسخره میگرفتیم چرا الا ک بزرگ تر شدیم اینکارها نمیکنیم چ زود قضاوت میکنی