2777
2789
عنوان

نکات تربیت بچه (( ۲ ))

138 بازدید | 7 پست

برای نکات گذشته میتونین به تاپیک قبلم برید..

سلام به همگی من میخوام چیزایی که از تربیت کردن دخترم یادگرفتم یا توی کتابا خوندم رو براتون اینجا بنویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.

اول شرایط دخترمو میگم و بعد از راهکارهام میگم براتون...

دخترم من ۲۱ فروردین ۳ سالش شده.

اسمش آواس...خیلی خیلی ناآروم.بی منطق.خشن و خلاصه بگم همه چیز تموم بود..بچه هارو میزد...توی ماشین اگه جلو نشسته بود مدام فرمونو تکون میداد..فلشرو میرد کولرو خاموش روشن میکرد شیشه هارو پایین بالا میداد در داشبرد رو باز میکرد و همه چیزو میریخت بیرون..گریه میکرد بغل شوهرم باشه توی راه سه هو درو باز میکرد میخواست خودشو بندازه پایین ..

اگرم عقب نشسته بود یه هو بی هوا میکوبید تو دهنمونو صورتمون یه هو روسری منو از سرم در میورد و موهانو از پشت میکشید..بی هوا کتف شوهرمو گاز میگرفت یا بازوشو ناخن میزد...هر پارک یا سوپری رد میشدیم مکافات داشتیم میگفت باید برم بازی یا برام خوراکی بگیرین..

خونه کسی که میرفتیم بی اجازه در یخچال رو باز میکرد میرفت توی اتاقشون و توی کشوها دست میکرد و وسایل رو میریخت بیرون...یه هو ضربه میزد تو تلویذیون وسایل رو پرت میکرد سمت بقیه بچه ها رو میزد و اجازه نمیداد به وسایل دست بزنن...وسایلشو به هیچکس نمیداد و هدچی دم دستش بود پرت میکرد سمتشون...مدام گریه میکرد نق میزد و بهونه های الکی میگرفت که مانمیدونستیم چی میخواد..

بیرون که میرفتیم پیک نیک..اصلا نمینشست...مدام یا من یا شوهرم باید دنبالش میبودیم..خطرو درک نمیکرد میپرید تو خیابون خستش نمیشد کنترلش کن بالای سرسره بچه هارو هول میداد و اگه کسی خوراکی دستش بود به زور ازش میگرفت..به قولی قلدر بود‌...خستش نمیشد که نمیشد ماهم نمیتونستیم امن کنیم تنهاش بزاریم برای بازی چون یه هو از بالای سرسره میخواست خودشو پرت کنه پایین یا موقعی که تاب در حال حرکت بود خودشو مینداخت پایین...

بیرون که میبردمش برای خرید یا هرچیزی نمیزاشت دستشو بگیرم هر مغازه میدید میرفت داخلش و همه چیزو میریخت به هم...نمیزاشت دستشو بگیرم آروم و قرار نداشت همش میدویید میخورد زمین و بازم پامیشد گریه...اگه دستشو میگرفتم خودشو میکشید رو زمین که ولش کنم میبردم براش لباس بخرم نمیزاشت تنش کنم و اگه تنش میکردم به زور باید در میوردم...نمینشست تا لباس تنش کنم همش تو مغازه میدویید و همه وسایل و لبلسا رو میریخت به هم...

و مشکل جدیه منو شوهرم این بود که من دعواش میکرد و شوهرم میرفت بغلش میکرد و بوسش میکرد..این بود بزرگترین مشکل تربیتی ما...

یکی میگفت بیش فعاله یکی میگفت اوتیسم داره(چون انقدر بازیگوش بود اصلا ارتباط برقرار نمیکرد و اصصصلا حرف نمیزد و الان که ۳ سالشه تازگیا دست و پا شکسته حرف میزنه)

توی جمع همه میگفتن آخه این بچه چشه؟خدا صبرتون بده ببریدش روانشناس..دکتر مغز و اعصاب ...دارو بدین بهش و...

و اینهایی که گفتم ۱ هزارم مشکلاتی بود که منو شوهرم با دخترم داشتیم...

امیدوارم راهکارهایی که من استفاده کردم به دردتون بخوره

● قبول دارید که عشق معجزه میکنه؟عشق بین دو نفر بهترین حس هارو بوجود میاره..این حس رو بین خودتون بو بچتون بوجود بیارین..توی هرشرایطی با عشق بغلش کنین بوسش کنین بگین دوسش دارید مثلا من به دخترم میگم آوای مامان..مامان خیلی دوست داره..دخترک مهربون من..دخترک خوشگل من...تو برام بهترینی..اینارو توی روز چند بار بهش میگم موقع آشپزی یه هو صداش میزنمو براش بوس میفرستم..این مسائل باعث میشه بهتون اعتماد کنه و بیشتر به حرفتون گوش بده.

● اینجا دیدم خیلیا مینالن میگن بچمون میگه فقط بشین پیشم بازی کنم نمیزارن به کارای خونه برسیم..باید بگم این مشکل ۹۰ درصد از مامانای این روزاس..بچه ها بخاطر تنهایی و نداشتن همبازی مجبورن از نا بخوان کنارشون باشیم..منم همش مینالیدن عصبی بودم همش باید تند تند غذا درست میکردم موقع جارو برقی زدن مدام سیم برق رو میکشید و دعوا و گیس و گیس کشی داشتیم...و متوجه شدم بهترین راهکار اینه صبر کنم بخوابه..توی روز دست به هیچی نمیزدم..مگه اینکه شوهرم خونه میبود و باهاش بازی میکرد..در اون صورت بود که میتونستم کار کنم...توی روز فقط به شوهرم میگفتم نگهداره نیم ساعت خونه رو جارو میزدم چون جارو خیلی سروصدا داشت..بقیه کارا مثه ظرف شستن و غذا درست کردن رو شب انجام میدادم و باخیال راحت خونه رو تمیز میکردم و فرداش رو برای دخترم وقت میزاشتم..اینجوری اونم آرامشش بیشتر بود..

● نکته دیگه ای که من بهش رسیدم این بوده که اجازه ندید بچه بیش از حد خسته بشه چون اینجوری سخت تر به خواب میره...خیلی از مامانا رو دیدم که به همدیگه توصیه میکنن که بچه رو خسته کن تا بخوابه..ولی باید بدونین بچه زمان خوابش اگر بگذره کلافتون میکنه..گریه میکنه و لجبازیاش عصبیتون میکنه پس بزارید یکی دو روز بگذره توی رفتارش دقت کنید ببیند کی خستس همونموقع ببریدش بخوابه و اجازه ندید تا نهایت خستگی پیش بره

● اگر شاغلید و باید بچه رو مهد بفرستید که خوب راهی جز این ندارید ولی اگه خونه دارید صرفا بجه رو برای دور کردن از خودتون نفرستید مهد.قبل از مهد فرستادن مطمئن بشین بچتون میتونه صحبت کنه.لباساشو عوض کنه بره دسشویی و از خودش دفاع کنه اگر اینهارو نداره شاید بره مهد یاد بگیره ولی باید بدونید اگر میخواید روی ردحیه ش تاثیر منفی نزاره تا وقتی از همه چیز مطمئن نشدید مهد نفرستید..

● حمام کرده و آب بازی..بهترین فرصت واسه خسته کرد بچه قبل از خواب و یه تایم کوتاه واسه استراحت کردن خودتون...محیط حمومو براش امن کنید...ماژیکای رنگی بخرین و اجازه بدین توی حموم تا میتونه واسه خودش نقاشی بکشه..خط خطی کنه و آب بازی کنه...من استخر توپ کوچولوشم میبردم حموم و با کلی تدب بازی میکرد...اگه استخر نداره میتونید توی وان کوچولوشم انجام بدین..نگران جمع کردنش نباشید شاید روی هم یک ربعم جمع و جور کردن حموم وقتتونو نگیره..

● برا بچه هاتون یخمک خونگی درست کنین..قدیما بهش میگفتیم آلاسکا...لازم نیست یا آوری کنین که کارخوب انجام بدی بهت یخمک میدم...فقط وقتی یه کار خوب کرد بهش بدین و بگین اینم برای فلان کاری که الان انجام دادی..اینجوری یاد میگیره کارای خوبش براش جایزه به همراه داره..

● موقعی که میخواین جارو بزنین یه مبل رو تمیز کنین یا هرکاری یه دستمال بدین بهش و بگین میای به مامان کمک کنی؟اگه تو کمکم باشی زود تموم میشه...وقتی اومد کمک بهش با خنده بگین زود کارامونو تموم کنیم بریم کارتون ببینیم یا بریم بازی کنیم..اینجوری هم پیشتونه هم سرگرمه هم کمک کردن رو یاد میگیره..

● خمیر...با آرد و آب و کمی روشن براش خمیر بازی درست کنین...نمیچسپه جایی..و حسابی سرگرمش میکنه.‌‌..وقتی کلافه و خسته این میتونین درست کنین و بدین دستش حداقل یه ربع نیم ساعت استراحت کنین...

عزیزم خودتو خسته نکن دیدی اینهمه نوشتی هیچکس نیومد؟ فقط خودشون و مادرشوهر خواهرشوهر مردم واسشون مهمه 

اینا اگه بچه هاشون براشون مهم بودن توی دنیای امروزی که همه جا پرمطلب و اموزش هست 4 تا چیز یاد میگرفتن فقط هروقت بچه شون اذیت میکنه میان مینالن و بعدش هم بدون اینکه چیزی یاد بگیرن همون آش و همون کاسه... 

فقط بلدن بگن بهشت زیرپای مادره و ماها همه مظلوم و ازدواج سن پایین و زود بچه دار شدن خوبه ولی تربیت و اخلاق صفره صفر 

منم قبلا خیلی تلاش کردم بهشون خیلی چیزا رو یاد بدم هیچکس توجه نکرد منم دیگه تایپک مفید نذاشتم 

هیچ تایپک مربوط به کودکی پربازدید نشده فقر فرهنگی همینجا راحت دیده میشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودتو خسته نکن دیدی اینهمه نوشتی هیچکس نیومد؟ فقط خودشون و مادرشوهر خواهرشوهر مردم واسشون مهمه ...

سلام عزیزم...آره دیدم متن رو که گذاشتم کلا دو نفر آنلاین شدن...

انقدر دیدم اینجا مینالن گفتم چیزایی که خوندمو و یادگرفتمو در اختیارشون بزارم...

حرف توام کاملا درسته...فقط دنبال چیزای متفرقه ن به اصل کاریای زندگیشون بی توجه ن...

سلام عزیزم...آره دیدم متن رو که گذاشتم کلا دو نفر آنلاین شدن... انقدر دیدم اینجا مینالن گفتم چیزایی ...

من اگه جای اینا بودم قبل حاملگی هزارجور فیلم و کتاب میخوندم و اصلا برنامه و هدف میچیدم واسه اینده ی بچه ام چون خودم کلا ادم حساس و کمالگرایی هستم 

ولی اینا معلومه خیلی چیزا اولویت داره براشون تا بچه... متاسفانه کاری نمیشه به حالشون کرد بزاریم تو دنیای خودشون بمونن. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من اگه جای اینا بودم قبل حاملگی هزارجور فیلم و کتاب میخوندم و اصلا برنامه و هدف میچیدم واسه اینده ی ...

چیبگم والله...طرف تاپیک زده ۱۹ سالگی مناسبه واسه مادر شدن؟نمیگه من ۱۹ ساله چنتا کتاب خوندم؟چنتا مقاله خوندم؟روحی و جسمی آمادگی پذیرش این مسئولیت بزرگ رو دارم؟توان مالیشو دارم؟به اهدافم تو زندگی رسیدم که فردا نخوام بگم بابچه میشه درس خوند؟بچه نزاشت من فلان کارو کنمو این حرفا

● قبول دارید که عشق معجزه میکنه؟عشق بین دو نفر بهترین حس هارو بوجود میاره..این حس رو بین خودتون بو ب ...

شما متولد 74هستی و اینقدر تجربه مفید داری؟؟؟

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
عزیزم خودتو خسته نکن دیدی اینهمه نوشتی هیچکس نیومد؟ فقط خودشون و مادرشوهر خواهرشوهر مردم واسشون مهمه ...

چقد دیدت منفیه عزیزم اتفاقا من بچم خدارو شکر خیییلی از بچه های هم سنوسالش هم بهترواروم تره اما بااین وجود هم مطالب اسی خیلی جالبه برام و استفاده میکنم حتما

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹