2777
2789
عنوان

رفتن خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست

منم بودم ناراحت میشدم ولی خب شاید بنده خدا اون نوقع به هردلیلی امادگی پذیرایی نداره عصر برو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنخوره بهت

جاش نزدیک شام برو

سر شوهرتم غر نزن

همیشه ام این رویه ت باشه

اگه شوهرتم گفت چرا

یگو فدات شم شنیدم مامان جان اینجوری گفتن

با خودم گفتم چه قدر این آدم خانومه که تا حالا به رو من نیاورده که زود میریم اذیت میشه

تصمیم گرفتم که خودم دیگه تو معذوریت نزارمش

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

ببین این بستگی به خودت و مادرشوهرت و روابطتون داره هر کی بر حسب شرایطی که توش قرار داره حرف میزنه و اتفاقا بسیاری از نی نی سایتیا هارت و پورت الکین من بودم میگفتم صبح لابد کار داره دیگه بعد عصری ازش میپرسیدم که چرا نذاشتی صبح بیام...

نباید زود ناراحت بشی خیلی راحت بگو عصر میام خونتون بنظرم دلیلی براناراحتی وجود نداره چون سرظهر شاید روزه و میخواد استراحت کنه یا ی کاری داره ک گفته عصربری

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

چرا برای اینکه باید بری اونجا پدرشوهرت باید بیاد دنبالت؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کار به حرف دیگران نداشته باش. اگه خودت دوست داری و راحتی برو. اگه نه حتی عصر هم نرو

دوست داشتم برم ولی رفتاراش ناراحتم میکنه

همش فک میکنم من بد دلم ولی وقتی کارایی که در حق بقیه عروساش میکنه رو میبینم فک میکنم از من خوشش نمیاد در صورتی که من از همشون سر ترم

منم الان ۴ساله پاموخونه مادرشوهرم نزاشتم که مقصرم خودشون ازوقتی دخترموحامله شدم خیلی اذیت کردن ودعوا....الان دخترم ۴ سالشه ی مدت طولانی ندیدن دخترموحالاچندشبه ماورشوهرم میادبه خوابم گریه میکنه نزدیک دخترم میشه مت میکشم نمیزارم دس بزنه حالانمیدونم تعبیرش چیه چیکارکنم البته عیدمیخواستیم بریم شوهرم زنگ زدجواب نداددوباره زنگ زد گفت میخواستیم بیایم نگف بیاید الان گف باشه مرسی دیگه نرفتیم

مامان دوتادخترگل
من ممکنه مامانمم بخواد بیاد خونم بگم کاش عصر بیاد شاید میخواست حموم بره یا کار داشت مامان خودت میگ ...

آخه ما خونش باشیم همچینم رعایت نمیکنه که بگی بشینه همش پیشمون یا پذیرایی کنه یا مثلا از خوابش بگذره...هم عروسم و دختراش هم اونجا بودن بعد به من گفت عصر بیا

دوست داشتم برم ولی رفتاراش ناراحتم میکنه همش فک میکنم من بد دلم ولی وقتی کارایی که در حق بقیه عروسا ...

من جایی که احساس ناراحتی داشته باشم نمیرم. حالا چه به خاطر طرف چه به خاطر خودم. چون فقط خودم مهم هستم و سلامتیم. 

خانوما چرا اینقد مادر شوهراتون رو دیو دو سر فرض میکنید؟!بدی شمارو ک نمیخوان اینقد حساس شدین واقعا یکم منطقی فکر کنید میبینید بنده خدا متظوری نداره و این ما هستیم از کاه کوه میسازیم.پسرشو دوس دارین اما اونیکی ک چندین سال زحمتشو کشیده دوس ندارین؟؟در جواب این دوست عزیزم بگم سعی کن از جنبه مثبتش نگا کنی.چیزی نگفته ک نگفته ک ی ماه دیگه بیا گفته عصر بیا شاید روزه گرفته حوصله نداره یا مشکلی داشته حتما جایز نبوده ک قبل ظهر بری یا خواسته با پسر و عروسش افطاری باشه.اگه دیدتون منفی باشه حتما همه چی خوبی شمام باشه بد فرض میکنید.اما اگه مثبت باشه خودتون هم تو ارامشید هم اطرافیانتون.❤❤

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من بودم قبل از اینکه بخوام برم تماس میگرفتم ببینم امادگیشو دارن من برم یا نه 

چون خودمم از مهمون ناخونده خوشم نمیاد شاید اون لحظه ادم واقعا شرایطش جور نباشه و امادگیشو نداشته باشه