2777
2789
عنوان

بیاید از کشف جدیدم بگم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 17 پست
چه بیماری داشتی شاید خیلی حالت بد نیس که نرفتی میتونستی سر کنی

واسه قلبم باید میرفتم چکاب 

قرصام تموم شد 

یکبار گرفتم از داروخانه دیگه نگرفتم 

چون گفت سرخود نگیر برو دکتر 

اتفاقا الان اذیتم قصد دارم تو این هفته برم دیگه 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
واسه قلبم باید میرفتم چکاب  قرصام تموم شد  یکبار گرفتم از داروخانه دیگه نگرفتم  چو ...

تو که واجبه بری

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که واجبه بری

اوهم 

خب دکترم توبیمارستان میشینه 

بیمارستان روهم واسه کرونا تخلیه کردن 

واسه همون نرفتم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..