2777
2789

سلام به همگی، یکی از دوستام تازه ازدواج کرده و شمال زندگی میکنن، تو یه خونه ی روستایی و مشکلی که داره اینه که همه ی وسایل مثل مبل و فرش و کمد و حتی گچ دیوار کپک میزنه، لطفا اگه راهکاری بلدین بگین

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

مگه کجای شمال زندگی می کنه؟

من ساریم به دریا هم نسبتن نزدیکه ولی تا حالا ندیدم مبل و فرش و دیوار کپک بزنه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجایی‌ که هست نم‌ داره‌ . شمال هم خودش مرطوبه‌ چ‌ شود‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مگه کجای شمال زندگی می کنه؟ من ساریم به دریا هم نسبتن نزدیکه ولی تا حالا ندیدم مبل و فرش و دیوار کپ ...

یکی از روستاهای گیلان ، خونشون نسبتا قدیمی و نموره ، خیلی از زندگی اونجا راضیه فقط کپک زدن وسایل اذیتش میکنه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ممنونم ازت💜

فدات عزیزم من خودم چون گیلانم و دوست اشناهامون همچین مشکلاتی داشتن میدونم چی به چیه

ولی اونا موقت از پرسیانا استفاده کردن یا خونه رو فروختن یا تخریب کردن از نو ساختن

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
فدات عزیزم من خودم چون گیلانم و دوست اشناهامون همچین مشکلاتی داشتن ولی اونا موقت از پرسیانا استفاده ...

امکان فروختن و تعویض رو نداره، درضمن هنوز وسایل خونشون رو کامل نخریدن ، لطفا اگه سبک خاصی سراغ داری که تو خونه ی ویلایی کوچولو قشنگ و شیک بشه بهم پیشنهاد بده، من خودم بهش گفتم مبل جنگلی بگیره

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
مگه کجای شمال زندگی می کنه؟ من ساریم به دریا هم نسبتن نزدیکه ولی تا حالا ندیدم مبل و فرش و دیوار کپ ...

لطفا شما هم برای سبک دکور و چیدمان نظر بده

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
امکان فروختن و تعویض رو نداره، درضمن هنوز وسایل خونشون رو کامل نخریدن ، لطفا اگه سبک خاصی سراغ داری ...

مبل و وسیله سلیقه این بعضیا مدرن دوست دارن بعضیا کلاسیک 

کانال جهزیه ها تو تل گرام  خیلی ایده میده 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘