2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولفیکس جلد طلایی یا سبز؟

ما سبز میخریم...اصلا نمیدونستم طلاییشم هست‌...مگه فرقی دارن باهم؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
آره خب بعضی بچه ها حساسیت میکنن.. بچه خواهر شوهرم هم حساسیت کرد تاول میزد 

آره بچه منم همینه حتی متی بیبی نارنجی هم ناول زد. فقط آبی

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

فقط مای بیبی..شوهرم کلی پرس و جو کرد گفتن مای بیبی ابی بهتراز همس!!

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
فقط مای بیبی..شوهرم کلی پرس و جو کرد گفتن مای بیبی ابی بهتراز همس!!

اره خدایی من یه سال مای بی‌بی بستم عاااالی.. همیشه ازین بسته ای بزرگ آبی میگرفتم.. چون دخترم یکم پاهاش پرانتزیه جدیدا مولفیکس میبندم چون نازک‌تر با جذب بالا

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

عزیزم من یک مطلب دیدم که بهترین پوشک های بچه رو معرفی کرده. لینکش و اینجا براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: مشاهده پوشک نوازدهای خوب

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟