2777
2789

شکست عشقی خودم تحقیر شدم مریض شدم گریه کردم حسرت کشیدم تمام آرزوهام برباد رفت ن وقتی دارم برا خوشبخت شدن ن انگیزشو تنهاتر شدم دیگه ن میخام ازدواج کنم ن میخام بچه داربشم چون دیگه صبروحوصله یی برای بچه بزرگ کردن ندارم حوصله هیچکاری رو ندارم حتی خودمووو دیگه مطمئنم که خدا منو نمیبینه 😥😥😥خوش بحااال اوناییکه خوشبختن😢

امضای من رو بخون بهت کمک می کنه هر سوالی داشتی خوشحال می شم کمکت کنم

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
امضای من رو بخون بهت کمک می کنه هر سوالی داشتی خوشحال می شم کمکت کنم

وای شما برگشتی😍😍😍😍😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دعوت منو ب دوستی قبول کنی تا بیشتر باهاتون صحبت کنم؟؟

من؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

یه عده ای همه چیز بر وفق مرادشونه و حداقل یه دل خوش کنکهایی دارن یه عده هم مثل ما هیییچ دلخوشی ای ندارن.حد وسط وجود نداره.منم مثل شمام اونقدر توی زندگیم سختی کشیدم و اونقدر آرزوهامو خاک کردم که الان حس می کنم توی یه قفسم و هیچ کاری و هیچ آرزویی نمی تونم بکنم.فقطباید بشینم تا عمرم تموم شه

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
وای شما برگشتی😍😍😍😍😍

سلام خوبی ؟ 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
سال بعد همین موقع به حال این روزات میخندی ودلت پراز عشقه،نترس عادیه 

اصلااا امیدی ندارم بس بود چهارسال انتظار کشیدن اگرم خوشبخت ترین هم باشم دیگه حال و حوصله و انرژی ندارم 😢😢

سلام خوبی ؟ 

ممنون من خودمو کشتم تا شما رو برگردونن😢الان از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم 

شما خوبی؟؟؟