یکی از از اقواممون منو خیلی خیل میخواست ولی اون موقع تو فاز درس و دانشگاه بودم تا اینکه تو دانشگاه ازدواج کردم چندین بار تا الان خواشو دیدم اره به همه میگه من اینو دوستدارم و ماله منه ذهنم درگیر شده اخه من اصلا فکرشم نمیکنما
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو ضمیر ناخود اگاهته، قضیه رو برای خودت تموم کن، اتفاقا فکر کن بهش، یکبار بشین فکر قشنگ که اون زمان به هر دلیلی نخواستیش، و الان متاهلی، بزار تو ذهنت تموم بشه کاملا، پرونده ش هنوز ته ذهنت بازه
من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
دقيقا منم يه ماهه هر شب دارم خواب همون بنده خدارو ميبينم ك باهميم و واقعااااا هم بهش فك نميكنم ولي قبلش باهم نزديك ٥ سال دوست بوديم و الان با كسي ديگه ازدواج كردم