2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز 

من سه ماهه انجام دادم ۱۵ گرفت دکتر یعنی دیگه کلا با هزینه های کلینیک و عمل و ....

گن طبی باید بخری حدود ۹۰۰ تومن  و تا سه ماه بپوشی 

ببین عوارض توی هر عملی هست ولی توی جراحیهای زیبایی بیشتره بخاطر اینکه چربیها دستکاری میشن  که البته هر چی دکتر ماهرتر باشه عوارض کمتره 

عمل سنگینیه هر چی حجم چربی و پوست برداشته شده بیشتر باشه دردش و عوارضش بیشتره 

نمیگم دکترم کی بود ولی دکتر خوبی بود و نسبتا راضیم اما واقعا اگه مجبور نیستی انجام نده من مجبور شدم چون سینه هام خیلی بزرگ بود سایز ۱۰۰  اونا رو مجبور شدم عمل کنم بعد شکمم گنده میفتاد جلو خیلی زشت بود 

حدتقا یکماه باید استراحت مطلق باشی بعدشم خیلی باید مراقب باشی من هنوز بعد از سه ماه بعضی از دلمه های روی زخمهاش هست حالا دکتر من خوب بودو خودم هم خوش زخمم شوهرم هم سنگ تموم گذاشت خیلیا بعد از عمل پوستهای اطراف بخیه هاشون میمیره باید ترمیم کنن یا تو شکمشون اب جمع میشه یا خونابه جمع میشه و...و...

یه تاپیکی هم هست الان لینکشو برات میفرستم حتما یه سرس بهش بزن

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
سلام عزیز  من سه ماهه انجام دادم ۱۵ گرفت دکتر یعنی دیگه کلا با هزینه های کلینیک و عمل و .... ...

ممنون عزیزم پس من فکرمیکردم باید خیلی راحتتر باشه من شاغلم نهایتش بتونم ده روز نرم سرکار. یجورایی ناامید شدم ولی شکمم واقعا بدفرمه همه جای بدنم خوبه جزشکمم

ممنون عزیزم پس من فکرمیکردم باید خیلی راحتتر باشه من شاغلم نهایتش بتونم ده روز نرم سرکار. یجورا ...

اگه شاغلی که باید حداقل یکماه رو مرخصی بگیری بعدشم حداقل تا یکماه بعدش کارت باید سبک باشه 

اگه مثل من خیلی مجبور باشی می ارزه وگرنه واقعا نمی ارزه  چون موضوع فقط تبحر دکتر نیس شخص تا شخص هم فرق میکنه و همچنین شرایط بعد از عملت

بهرحال موفق باشید 🍀 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
اگه شاغلی که باید حداقل یکماه رو مرخصی بگیری بعدشم حداقل تا یکماه بعدش کارت باید سبک باشه  اگه ...

ممنون عزیزم اخه توهمن سایت خیلیا گفته بودن بعد 10روز پاشدن وکاراشونو انجام دادن