2777
2789
عنوان

خانم هایی ک بچه کوچیک دارن

294 بازدید | 14 پست

دخترم یکسالشه،یکماهه راه افتاده ولی ی پاشو روب داخل کج میزاره،باکفشم زیادنمیتونه بره،یعنی میخوره زمین، کسی تجربشوداشته کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا دختر منم این مشکلو داشت ، چندتا دکتر بردیم از ساق پاهاش عکس اتداختیم چندتا دکتر خوب هم دید گفتن تا 6سالکی خود به خود خوب میشه الان هیچ کاری نمیشه کرد 

فقط اصلااااااااا نباید بد بشینه چون پرانتزی داهاش بدتر میشه فقط چهار زانو ، و اصلا نزار رو شکم بخوابه 

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
اتفاقا همش روشکم میخابه

اشتباهه دیگه ، من اتفاقا دخترمو پیش یکی از بهترین فوق تخصص ارتوپد تهران بردم گفت فعلا تنها راهش همینه که رو شکم نخوابه و قورباغه ای نشینه ، الان دخترم دونیم سالشه خیلیییییی بهتر شده

[QUOTE=135005207]اشتباهه دیگه ، من اتفاقا دخترمو پیش یکی از بهترین فوق تخصص ارتوپد تهران بردم گفت فع ...

نه اصلا ، حتی ویتامینم ندادن 

گفتن تا 6سالگی خودش رفع میشه 

الان دختر من دیکه خیلی کم پاشو کج میزاره 

اولش اصلاااااااا نمیتونست راه بره و هردقیقه می افتاد منم تا میدیدم اونجوری راه میره گریه میکردم😢😢😢😢

یه کفش خیلیییییییی سبک براش بگسر راحت تر باشه

چندتا مقاله خوب در مورد دکوراسیون داخلی خوندم که لینکشونو براتون میذارم اگه خوشتون اومد حتما بهم بگین : 

مقالات دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی منزل

طراحی کابینت اشپزخانه

طراحی کابینت مدرن

طراحی کابینت کلاسیک

طراحی کابینت نئوکلاسیک

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی

بازسازی منزل با کمترین هزینه

اجرای کابینت در کرج

طراحی انلاین دکوراسیون داخلی

طراحی کابینت و دکوراسیون داخلی

با کسی باش که بهش ایمان داری نه احساس.....