2777
2789

من معلم نیستم اما تو شرایط شما کلاس دومو انتخاب میکردم. سوم یکم تجربه بیشتری میخواد

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوم

من چهارم درس دادم و اول

و بکشنم هم برنمیکردم اول

کلا حس و حالم ب پایه های بالاتر میخوره 

شماهم ببین کدوم ب روحیه ات میخوره

وگرنه سخت و اسونیشون تو تدریس خیلی مهم نیست

چون میگم من چهارم رو ک میگن سخت ترین پایه تو 6 پایه اس تدریس کردم و کاری نداتش

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سوم من چهارم درس دادم و اول و بکشنم هم برنمیکردم اول کلا حس و حالم ب پایه های بالاتر میخوره  ...

خوب اول بچها بايد خيلي املا و تمرين فارسي تا يادبگيرن دوم حس ميكنم نوشتن بازم خيلي تمرين ميخواد سوم كمتر ولي ميگن دوم تكرار اول و باهاش اشنا هستن بنظرتون كدوم درسته

خوب اول بچها بايد خيلي املا و تمرين فارسي تا يادبگيرن دوم حس ميكنم نوشتن بازم خيلي تمرين ميخواد سوم ...

والا من تو مناطق محروم درس میدادم

دوم ادامه اوله....مام اولا نصفشون هیچی یاد نگرفته بودن میفرستادیمشون بالا چون اجبار از اداره بود... ینی کلا بچه ها درس نمیخونن اولیا هم بیسواد بودن و خب یکم دیرآموز هم زیاد بود و.... 

تو این شرایط ترجیح این خواهد بود ک سوم درس بدم. حداقل دانش آموز لنگ روخوانی از روی کتاب درسی نباشه

ولی خب اگه تو مناطق خوب تدریس میکنید این مشکلات رو هم ندارید

باز ب روحیه خودتون بستگی داره. ب من باشه بازم میرم سوم

سوم ک کاری نداره ی جدول ضربه بگید تو حمام و دستشویی و اتاق بزنن ب دیوار. از جلوش ک رد میشن میبینن حفط میشن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
والا من تو مناطق محروم درس میدادم دوم ادامه اوله....مام اولا نصفشون هیچی یاد نگرفته بودن میفرستادیم ...

احكام دين تو اين دوره خيلي بايد كاربشه؟يا درحد يك دو ساعت درهفته؟