2777
2789
عنوان

اون هایی که رشته انسانی رفتن بیان

14596 بازدید | 115 پست

بچه ها رشته انسانی خوبه؟سخته یا اسون؟اینده شغلیش چطوریه؟اگه بخوام انسانی بخونم بعدشم برم روانشناسی بخونم به نظرتون خوبه؟اینده داره؟شما رفتید انسانی راضی هستید؟هرچی میدونید رو راجب این رشته بگید ممنون♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انسانی بودم

اللنم دارم حقوق میخونم

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

من انسانی رفتم الانم دانشجو روانشناسیم . ب بازار کار فک نکن فقط علاقه مهمه. روانشناسی تا قبل مدرک ارشد و دکترا هیچ درامدی نداره ولی بعدش خوبه ❤

پیج دسته گل عروس منو لطفا فالو کنید 💐   اینم آیدیم : lotous_flower_design

انسانی ام

ی تربیت معلم میخونم ی مدیریت بازرگان دراینده

رواتشناسی ی جیب پرپول میخاد اگ داری برو

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

منم انسانی خوندم

متاسفانه اکثر دانش آموزا به خاطر فرار از ریاضی اومدن و با فکر اینکه انسانی آسونه

اما اگر درصد هوش آدم بالا نباشه درسا رو نمیفهمه

اگه کسی هوش و استعداد داشته باشه موفقیتش تضمین شدس

من انسانی رفتم الانم دانشجو روانشناسیم . ب بازار کار فک نکن فقط علاقه مهمه. روانشناسی تا قبل مدرک ار ...

عزیزم میشه راجب روانشناسی یکم بگی.من عاشق این رشتم.بعد دکترا بگیرم میتونم برم تو بیمارستان روانی کار کنم و درامدش خوبه؟ممنون میشم بگی♥

من انساني بودم

رشته ي خوبيه اگه علاقه داشتي باشي

ولي خب واقعيته كه ديگران زياد ديد خوبي ندارن به اين رشته

رشته هاشم بازار كار خوبي نداره

بايد بخوني و علاقه داشته باشي

يعني خودت تلاش كني تا به پول برسي