2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای گفتی  دقیقا سینه هام بعداز شیر دهی خیلی مسخره شد کوچیک و خالی  خدا از مادرشوهرم نگذر ...

اگه الان شیر نمیدی همش سوتین های سفت بزن بزار به مرور یکم جمع شه  الان سینه های من از  ۱۰ بهش ۷ یا ۸  میدم که قبلا ۴ میدادم میگم من کلا ۷ ماه شیر دادم بقیش شیر خشک دادم مامانم نزاشت وگرنه از همون اول نمیدادم 

اگه الان شیر نمیدی همش سوتین های سفت بزن بزار به مرور یکم جمع شه  الان سینه های من از  ۱۰ ...

من بااینکه عاشق اندامم هستم.6ساله متاهلم تکون نخورده فقط یکم.تپل شدم شوهرمم ک خیلی دوسداره هیکلمو اما اصلا دلم.نمیاد ب بچم شیرخودمو ندم بعدشم حوصله شیرخشک درست کردن ندارم دم ب دیقه. شاید کمکی بهش بدم فقط

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
اگه الان شیر نمیدی همش سوتین های سفت بزن بزار به مرور یکم جمع شه  الان سینه های من از  ۱۰ ...

ممنونم عزیزم،حتما استفاده میکنم😘

شش ماه پسرمو از شیر گرفتم اصلا از قبل کوچیکتر شده و خالی‌،اگه راهکار دیگه ای دارید بگید ممنون میشم

ای باباااااا کسی تجربه استفاده از قرصای لاغری رو نداشته واقعا؟؟؟؟😒😒😒😒😒😒

من ندارم ولي دوستم استفاده كرده بود ميگفت ب شدت عوارض داره.معده درد شديد و ريزش مو شديد گرفته بود 

ولي ٥ كيلو لاغر كرده بود

لحظات زندگي چموش اندوتنها تو جهان مرا متعادل ميكني❤️