2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه 🤦🏻‍♀️

118 بازدید | 8 پست

دوستم میگه مامانش ۲۰ تومن میخاد برااش کارت به کارت کنم بعد میگم چرا اخه و اینا ریختم براش میگه ۱۹ اُم میریزه برام 🙁🙁 خودمم نمیدونم چرا این تاپیکو میگم 🤦🏻‍♀️

بی# _حال_تر_از_همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نفهمیدم چی شد.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

من نفهمیدم چی گفتی یه بار دیگه توضیح بده

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
من نفهمیدم چی گفتی یه بار دیگه توضیح بده

دوستم گفت ۲۰ بریز به کارت مامانِ زن بابام منم اگه نمیریختم براش بد میشد ناراحت میشد از دستم یجوریم گفت میریزی یا نه که...🤦🏻‍♀️

دوستم گفت ۲۰ بریز به کارت مامانِ زن بابام منم اگه نمیریختم براش بد میشد ناراحت میشد از دستم یج ...

اها

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...