2777
2789
عنوان

کیا جفت چسبنده داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 16673 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خیلی بد هم داشتم  به طوری که ۷ ماهم که شد تا حد مرگ خونریزی میکردم  و ۲ماه ونیم ...

چقدر این پست دل منو آروم کرد... خیلی میترسم سر سزارین دکتر گ که بدجور چسبندگی دارم خواستن رحم بردارن ک خدارو شکر نشد... ولی گ حق بارداری مجدد ندارم یعنی میشه برا من هم معجزه بشه باز دوباره بدون مشکل باردار بشم

چقدر این پست دل منو آروم کرد... خیلی میترسم سر سزارین دکتر گ که بدجور چسبندگی دارم خواستن رحم بردارن ...

منم مثل شما این مشکل رو داشتم می ترسم دوباره باردار بشم اخه دلم بچه دوم می خواد

جفت منو پاکرتاا بود یعنی ۳ برابر اکرتا.موقع زایمان ازم رضایت گرفتن که شاید بمیری  هم‌از خودم ه ...

عزیزم کدوم بیمارستان زایمان شدی...چطور ممکنه پرکرتا بوده باشی و رحمت مونده باشه محااااله اخه...حتما سونو برات پرکرتا رو اشتباه تشخیص داده بود؟ و اینکه از چند هفته متوجه شدی ؟ اوایل کمتر بود بعد شدت گرفت نفوذ چسبندگی با از همون اول ثابت موند؟

عزیزم دکترت نگفت علت چسبندگی جفتت تو بارداری اول چی بود منم اخه بارداریم چسبندگی جفت داشتم ولی بچم ۱۸هفته سقط شد ونموند باینکه تا بحال زایمانم نداشتم نمیدونم این چسبندگی از کجااومده بود شما دلیلشو فهمیدی؟

عزیزم دکترت نگفت علت چسبندگی جفتت تو بارداری اول چی بود منم اخه بارداریم چسبندگی جفت داشتم ولی بچم ۱ ...

بله بانو. من توی ۶ ماهگی یک ضربه روحی بزرگ خوردم و دو روز تمان. ریه کردم و حتی بعدش ب خونریزی افتادم

خدا انشالله نسل سالم و صالح بهتون بده 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
جفت منو پاکرتاا بود یعنی ۳ برابر اکرتا.موقع زایمان ازم رضایت گرفتن که شاید بمیری هم‌از خودم هم ازشوه ...

سلام دوست عزیز... هنوز سایت میاین؟ اگه پیام منو دیدین لطفاً جواب بدین... ممنونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام بفرما جانم

سلام عزیزم. ممنونم که جواب دادین. 

عزیز شما کدوم بیمارستان و پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ من هنوز ام ار ای ندادم که معلوم شه در چه حد چسبندگی دارم. میشه راهنمایی ام کنی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم. ممنونم که جواب دادین. عزیز شما کدوم بیمارستان و پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ من هنوز ام ار ا ...

خواهش میکنم 

اتفاقا با دیدن پیامتون دیشب کل تاپیک رو دوباره خوندم 

واقعا این همه سختی اصلا فراموشم شده بود 

عزیز من قم هستم اینجا قبول نکردن عمل کنم گفتن فقط  باید برم بیمارستان امام خمینی تهران خیلی خوب بود ولی دکترش یادم نیست مشکل شما چیه مگه؟نگران نباش هیچی نمیشه

خواهش میکنم اتفاقا با دیدن پیامتون دیشب کل تاپیک رو دوباره خوندم واقعا این همه سختی اصلا فراموشم شده ...

سونو گفته چسبندگی... حالا این که در چه حده باید برم ام ار آی... هنوز نرفتم

شما ام ار ای دادی؟ 

واسه شما که شدید بود زودتر هم زایمان کردین؟ چند هفته؟ بچه تون دستگاه رفت؟ 

سونو گفته چسبندگی... حالا این که در چه حده باید برم ام ار آی... هنوز نرفتمشما ام ار ای دادی؟ واسه شم ...

عزیز من بالاتر هم گفتم از ماه هفت ب خاطر خونریزیم بستری شدم خونریزی که میگم در حد پریود نبودا مثلا خواب بودم یکدفعه همه جا پر از خون میشد انگار یکی رو با تیر زدن در این حد .سونو و ام ار ای هم وقتی بستری بودم خودشون هروز به چیزی می‌گرفتن 

خدا لعنتشون کنه چون کسی حاضر نشد زایمانم کنه ۴۰هفته شدم