2777
2789
عنوان

برگشتن به شهر خومون

229 بازدید | 5 پست

مابعد عروسی زندگیمون رو تو طبقه پایین خونه پدر شوهرم شروع کردیم چون گاها دخالت میکردن شوهرم هم کارش تو شهر دیگه بود شیفتی رفت وآمد میکرد منم برای اینکه هم شوهرم راحت باشه وهم از اون خونه دربیایم گفتم خونمونو  ببریم به شهر که شوهرم اونجا کار میکرد حدود سه ساله اینجاییم یک سال پیش هم اینجا خونه خریدیم اینجا راحتم ولی گاها دلتنگی برای خانوادم دارم حدود دوساعت فاصله داریم شوهرم میگه اگه میخوای برگردیم شهر خودمون .ولی من دو دل هستم به نظر شما چیکارکنم ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برگردیم شوهرم دوباره کارش شیفتی میشه اون روزایی که نیس یا باید برم خونه مامانم با مادرشوهرم از یه طرفم پسرم از مهرماه میره مدرسه رفت وآمدش از مدرسه شاید به مشکل بربخوریم اگه بخوایم سرویس بگیریم نمیدونم چیکارکنم