2777
2789
از روی تاپیک ماریا قناد درست کردم عزیزم

اون کی بود که بستنی های خوشمزه درست میکرد؟

ماریاخانِم

اون کی بود که شیرینی های خوشمزه درست میکرد؟ماریا خانِم😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اهوم

اسی الان کوفتت میکنن میگن مگه نمیدونی اینجا باردار هست مگه نمیدونی بعضیا نمیتونن بخرن مگه نمیدون کودکان کار و فقرا ندارن که بخورن چرا پز میدی چرا داشته هاتو به رخ دیگران میکشی آه ندارا دنبالته اگر طلا و ماشین داشتی دیگه چیکار میکردی؟؟؟

واااااااااای 😣😣😣😣

عصری یه بیچاره عکس چارتا چیپس و پفک گذاشت هنوز دارن سرزنشش میکنن😔😔😔

نوش جونت عزیزم🌷🌷🌷🌷

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور باوو من از موقعی که کرونا اومده خودمو رها کردم کی زندس کی مرده😂😂😂😂

دیسکم.پاره اس

وزنم زیاد میشه بهم فشار میاد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اسی الان کوفتت میکنن میگن مگه نمیدونی اینجا باردار هست مگه نمیدونی بعضیا نمیتونن بخرن مگه نمیدون کود ...

اخخ یادم نیار سر این امروز برا یه کاربری چقدر حرص خوردم

هانی خانم هستم 🔫😂
اخخ یادم نیار سر این امروز برا یه کاربری چقدر حرص خوردم

دیدم عزیزم من هنوزم دارم حرص میخورم،کاربر پدر پرهام ول کنم نیست حالا ،بگو بابا تو که مردی دیگه چرا؟؟؟؟این حرفا واسه خاله زنکا هست والا

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
اسی الان کوفتت میکنن میگن مگه نمیدونی اینجا باردار هست مگه نمیدونی بعضیا نمیتونن بخرن مگه نمیدون کود ...

تازه اینایی که میاند سرزنش میکنند همونایندکه میاند ایده میدندبرای مهمونی کمتراز4نوع غذاوسه نوع پیش غذاوچندنوع سالاد وکیک وغیره نباد باشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد