2777
2789

خواهرشوهرم امروز زایمان کرده منم ازصبح پایین خونه مادرشوهرم هستم خواهرشوهرمو اورده خونشون تادهمش ازصبح مثل بچه ها ب اونجا اینجا بروبیار پاشو بده بردار

قبلا رونمیدادم یه هفتس زیاد رفتم روشون بازشد

عصراومدم خونمون ک اونام بخوابن چون شب نخوابیدن خلاصه ۹رفتیم پایین شوهرم گف خونه گرمه چون ندیده مثلا زن که زایمان میکنه باید خونه گرم باشه مادرشوهرمم طوری بهش گفت چیکارکنم زاییده باید خونه گرم باشه دیگه چیگارکنم اینجوری نه هاانگار دعوا میکنیم پیش مهمونشون خودشم 

منم گفتم مامان کجادیده اخه بعدش میگه منم گفتم بدونه دیگه اعصابم خراب شد اصلا ب شوهرم ارزش نمیذارن منم فردا میرم خونه مامانم میگم مهمون دارن شام 

شوهرمم میگه فردا نرو پسفردا برو حرف درمیارن 

چیکارکنم بنطرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار ندارم فقط یه چیز بگم عزیزم من وقتی مادر شوهرم به شوهرم حرفی چیزی میزنه یا الکی گیر میده خودمو دخالت نمیدم ...

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

😐😐😐😐😐 مسخره

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
من کار ندارم فقط یه چیز بگم عزیزم من وقتی مادر شوهرم به شوهرم حرفی چیزی میزنه یا الکی گیر میده خودمو ...

اخه جالب اینجاس وقتی خودشون به شوهر آدم گیر میدن میگن که تو دخالت نکن

اما وقتی که شوهر آدم ، خواهر یا مادرشو دعوا میکنه ، از آدم انتظار دارن بزنی تو دهن شوهرت . تازه برمیگردن میگن تو یادش دادی

اشتباه کردی رفتی از صبح اونجا کار و بذار بردار 

خوبی به خانواده شوهر به قاعده باید باشه نه بیشتر 

بعدم از روابط بین شوهرت و خانوادش ناراحت نشو و واکنش نشون نده دخالتم نکن چون شوهرت فردا صبح یادش رفته که چیشده اکثر افراد همینن ها بدی خانوادشون زود یادشون میره 

ولی در کل فردا نرو 

یعنی من بودم نمیرفتم دیگ