امپراتوردريا مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1420 عنوان عکسمو میزارم نظر بدید | مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 101 پست پست بعد،صبور و شکبیا باشید بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪 1399/02/12 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pegah_m عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 4682 خوشملی امپراتور 💜 برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩🍼👶🧡💜
دخترر_بداخلاق عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 648 خیلی قشنگ و دوس داشتنی💛💛 _تا کِ از جانب معشوق نباشد کشش!کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد...!💛🌸
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 چه عجبببب من یبارزودرسیدم😂😂😂😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44456 خوشگلی اودافظ این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد
توت_فرنگی54 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 3599 خوشگلی فقط کاربریت امپراطور نه امپراتور میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
امپراتوردريا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1420 خوشگلي بهت مياد ٣١ سالت باشه چییی؟؟؟وای ینی انقدر من پیرم بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15320 خوشگلي بهت مياد ٣١ سالت باشه اصلاااا ۳۱ چیه بابا بهش میاد ۲۲ ۲۳ باشه