2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شماهم یه چی میخریداینطورمیکنن.توروخدابیاین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 75 پست
کاری نکردم فقد یکم عجیبه که دوروز عقب افتاده 

اگر ازخودت مطمئنی نگران نباش پیش میاد .استرستو کم کن من همسن توبودم دوسه ماهی ی بارمیشدم چون تنبلی داشتم ترس ندارن که اخه

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اگر ازخودت مطمئنی نگران نباش پیش میاد .استرستو کم کن من همسن توبودم دوسه ماهی ی بارمیشدم چون تنبلی د ...

اخه اول همیشه نامنظم بود بعد دوسه ماهی منظم شد الانم اینطوری

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اول همیشه نامنظم بود بعد دوسه ماهی منظم شد الانم اینطوری

عادی نگران نباش سرفرصت اگر دیدی ادامه دارد برو دکتر زنان چکاپ

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
زنجیردست خودمه

باشه بازم به نام شوهرته .سرویسو حتما بخر

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عادی نگران نباش سرفرصت اگر دیدی ادامه دارد برو دکتر زنان چکاپ

باشه ممنون

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄

بیچاره حسود ولش کن 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
به شوهرت بگو اینجوری بهت گفته جوابشم همیشه همون موقع بده پیش بعضیا نباید سکوت کرد 

من خرلال میشم

به نظر من حتما زنجیرو بفروش سرویس بخر.اصلا به حرفاشون اهمیت نده.بعدا از خوبی کردن پشیمون میشی چجووووررر...تو هر لحظه زندگیت به خوشحال بودنت فکر کن با اونام کاری نداشته باش...هر حرفی هم میزنن بگو شوهرم خودش دوست داره فلان کارو برام بکنه.تمام.

منم پا ب پای شوهرم اب شدم تا ترک کرد خیلی روزایه سختی بود😶

اما الان ۵ساله که پاکه پز پاکیش و به همه میده ..

میفهممت ک الان خیلی روحیت حساس شده ..

اما تا میتونی پشت شوهرت وایسا ،بی احترامی نکن میدونم ک نمیکنی چون اگه اهل بی احترامی بودی شوهرت و سر پا نمیکردی ..

اما منتظره معجزه های بزرگ تو زندگیت باش..❤

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...
منم پا ب پای شوهرم اب شدم تا ترک کرد خیلی روزایه سختی بود😶 اما الان ۵ساله که پاکه پز پاکیش و به هم ...

ممنونم خوشحالم که یکی مثل خودم دیدم قربونت برم نه دیگ هیچوقت پشت شوهرمو ول نمیکنم

عزیزم میگم طلا نفروووختم چی میگی؟!تاپیک درست بخون

حالا اینجاشو اشتباه خوندم.ولی نمیرفتی بهتر بود

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ممنونم خوشحالم که یکی مثل خودم دیدم قربونت برم نه دیگ هیچوقت پشت شوهرمو ول نمیکنم

نشی ک ..

خوشحال باش و ب اینده امیدوار ..

چون کسایی ک ترک میکنن زندگیشون ی جور دیگع معجزه توش رخ میده ..

شاد باشین همیشه ..

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...
نشی ک .. خوشحال باش و ب اینده امیدوار .. چون کسایی ک ترک میکنن زندگیشون ی جور دیگع معجزه توش رخ می ...

اره اینو قبول دارم