2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شماهم یه چی میخریداینطورمیکنن.توروخدابیاین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 75 پست

شما حالت  خوب نیس و الا زنجیر رو حق خودت میدونستی و گوشی رو هم همینطور و هر کس هر چی میگفت برات مهم نبود الان هم با گوشی خیلی راحت برو خونشون کیف کن مهم هم نباشه اذیت میشن اونا روانشون مشگل داره و الا تو زندگی کسی دخالت نمیکردن

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

مادرشوهرا بیشترشون همینن

منم شوهرم برام گوشی خرید میخواست خودشو بکشه 

چندوقت بعد عقد برام گوشی خرید انچنان توپید به منو شوهرم که بیاوببین

کلا هرچی میخریم اینطوری برخوردش

همهههههه چی رو برا دختراش میخواد برا پسرا و عروسا هیچی نمیخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجارت اسی.. بچه ها من دهم باید پریود میشدم امروز دوازدهمه هنوز نشدم😭 بخاطر دلایلی هم نمیتونم به ...

برو زرشک و عناب رو باهم دم کن بخور 

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
وا به اون چه بسوزه بزار فکر کنه اتفاقا براش جا بنداز توقع داری وگرنه که داره همه چیتو میخوره و دخالت ...

خوبه صدبار گفتیم نسبت به مارشوراتون مهربان باشیدحداقل احترام بزرگتری را رعایت کنید

منم میگفتم با پول خودم خریدم 

اونا پول خودمو قبول نداشتن میگفتن ماله پسرمه پولاش دیگه

والا ک پسرشونم پولی نداشت معرکه هاااا

تف بهشون

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
بااجارت اسی.. بچه ها من دهم باید پریود میشدم امروز دوازدهمه هنوز نشدم😭 بخاطر دلایلی هم نمیتونم به ...

هرچی بیشتر استرس داشته باشی بدتر به تعویق میوفته دمکرده زعفران، گل گاوزبان قائده آور هستن

ببین اکثر مادرشوهرا اینجوری هستن بعضیاشون با زمان خوب میشن بعصیاشونم اصلا خوب نمیشن ولی به دل نگیر این حرفا واسه همه هست

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

شوهرت میره کنگره 

حالا بگو شوهرت تو رو ببره روانپزشک

میدونی چرا؟؟

چون چیزی که حقته رو لیاقت خودت نمیدونی

طلای شوهرته آورده بفروشه سرویس برات بخره 

چرا گفتی نخره 

آقا مالته حقته

چرا برای مسائل شخصیت به دیگران میخوای توضیح بدی ؟

عزت نفست به شدت پایینه.

تو خودتو لایق گوشی پنج تومنی هم نمیدونی دیگه از دیگران چه توقعی داری

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بدکردی دیگه گوشیو گرفتی دستت رفتی پیشش.بعدم حداقل میذاشتی چن روز بگذره از دعوای شوهرت بعدمیرفتی خونشون هرچند میگی تو مشکلی نداری.ولی شوهرت بوده ک دعواکرده دیگه پس لازم نبود بری خونشون اون ناراحت بوده دیگه.بایدم ی چیزمیگفته من مادرشوهرم یا پدرشوهرم باشوهر ی بحثم بکنن چن وقتی نمیرم خونشون تااروم بشن.ولی ضررم کردی طلارو فروختی گوشی خریدی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اتفاقا اون زنجیر دست شوهرت باشه میفروشه و خرج می‌کنه اونوقته که میسوزی .برو سرویس بخر ،نتونه بفروشه یه روزم میشه سرمایه زندگیتون.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شوهرت میره کنگره  حالا بگو شوهرت تو رو ببره روانپزشک میدونی چرا؟؟ چون چیزی که حقته رو لیاقت ...

شدیدا موافقم الان با این قیمتا ی گوشی معمولی ۵ تومنه 

ی جوری میگی ۵ میلیون گوشی خریده انگار شاخ غول شکسته 

بعدشم تو به حرفای اون گوش مده یعنی چی ما عروس بودیم از شوهرمون هیچی نخواستیم اگه  ی زن از شوهرش چیزی نخواد پس از کی بخاد

بخدادود از کلم بلند شد😡

خوبه صدبار گفتیم نسبت به مارشوراتون مهربان باشیدحداقل احترام بزرگتری را رعایت کنید

احترام ادما دست خودشونه اگر براشون مهم باشه در حفظ اون دقت میکنن کسی که شعور دخالت نکردن در زندگی دیگران رو نداره از نظر من احترامی نداره

وضع مالیشون چطوره؟

خوبه عااالیخ

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
شدیدا موافقم الان با این قیمتا ی گوشی معمولی ۵ تومنه  ی جوری میگی ۵ میلیون گوشی خریده انگار شا ...

تقصرمنه که لال میشم باید همه چیزوبگم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔