2777
2789

قبلاً مادرشوهرم سرویس طلا قراربود عروسیمون بده یعنی خریده بود که بده بعدش نداد !ماهم دیگ نتونستیم بخریم گرونی شد ..این ب کنارچون من طلا برام مهم نیست اصلا بروش نیاوردم .اماشوهرم دلخوربودازش ک من گفتم ولش کن شوهرم دونازنجیرطلاداشت ک داده بودمادرش نگهداره یکیشون هدیه دادی من شوهرم یکیش دست مادرشوهرم بود .سه روز پیش شوهرم با مادرش دعواش شده بود گفته بود زنجیرمو بده میخامش .زنجیراوردگفت ببریم بفروشیم برات سرویس بخرم تولدته چاینا..گفتم نه نمیخام طلاقروختن ضرره .خلاصه پیچوندمش ک نفروشیمش دلم نیومد چون چند وقت مادرشوهرم انداخته بودگردنش ..دیروز گوشی خریدم۵میلیون گوشیم داغون شده بودگوشی ارزونم ک الان زیر دوونیم نیست شوهرم گفت ی چیز خوب بخرم برات ..امشب رفتم بالا خونشون من اصلا کاری به دعوای اونا ندارم.خوشم نمیاد قاطی بشم باهاشون گوشیمو دیدن گفت چند خریدی گفت پنج مادرشوهرم ازاین روی اون رو شد بعدشم گفت والا عروس بودیم ن چیزی ازشوهرمون خواستیم نه ازخوانوادش چیزی خواستیم .نمی‌دونم پس چراخداداره اینطوری برام تلافی می‌کنه .منم ک همیشه اینطور مواقع لال میشم ..بعدده دقیقه اومدم بیام خونمون گفتم نمی‌دونم منظورتون چیه اما من آدمی نیستم اون زنجیرو بفروشم گوشی بخرم .خودتونم میدونین ب دعوای شما کاری ندارم وگرنه نمیومدم اینجا ...خیلی ناراحتم دوستان بنظرتون چیکار کنم میخام نرم خونشون بهم برخورد من اصلا ادمی نیستم ولخرج باشم اما من شوهرم ۲سال معتاد بود خیلی کمکش کردم ولی پا ب واش کنگره رفتم الآنم هنوز دارم تلاش میکنم تا دوره درمانی تموم بشه اونم برای همین گفت این هدیه است خیلی زحمت می‌کشی وگرنه من گوشی دومیلیونی میخواستم😔😔

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

فکرمیکنه من ازاونا توقع دارم یا شوهرم مجبور کردم بره طلاروبگیره بفروشه برام گوشی بخره .درحالی ک من اونو نذاشتم شوهرم بفروشه

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

برو زنجیرو بفروش دختر..‌این حرفا چیه؟؟؟،حقته..به هیچ کس ربطی نداره..خیالت راااااحت اونا هیچ وقت ازت راضی نمیشن..

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم دق میکنم نمی‌دونم چرا اینقدر سخته حرف ژور

بااجارت اسی..

بچه ها من دهم باید پریود میشدم امروز دوازدهمه هنوز نشدم😭

بخاطر دلایلی هم نمیتونم به مادرم اینا بگم..

میشه کمکم کنید؟چی بخورم پریود شم؟

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄