2777
2789

۸ هفته و دو روز

تهوع ضعف دارم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منمممم تهوع🤢🤢🤢سنو تشکیل قلب رفتی؟

اره.خداروشکر تشکیل شده.ازمایش سه ماه اول هم دادم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
کی سنورفتی؟؟بعد آزمایش سه ماهه اول چیه برای چی میگیرن؟؟

سونو هفته ۶ میرن یا ۷.ک دیگه اون موقع حتمی قلب و ضربان تشکیل میشع.بین هفته ۶ تا ۱۰ ی ازمایش باید دکتر برات بنویسع.ب اسم ازمایش سه ماهه اول.مال تیرویید لاکتین و قند و اینا.چکاپ‌کامله کلا.مگه بهداشت منطقتون نمیری ک بهت بگه

سونو هفته ۶ میرن یا ۷.ک دیگه اون موقع حتمی قلب و ضربان تشکیل میشع.بین هفته ۶ تا ۱۰ ی ازمایش باید دکت ...

چرا پیش دکتر مطب میرم،سنو برام یه هفته دیگه نوشته فقط این آزمایشع که گفتی نمیدونستم،باتهوع چ میکنی؟؟؟

چرا پیش دکتر مطب میرم،سنو برام یه هفته دیگه نوشته فقط این آزمایشع که گفتی نمیدونستم،باتهوع چ میکنی؟؟ ...

تا دوهفته پیش تهوع صب تا شب داشتم ضعف.الان دو س روزه از عصر ب بعد تهوع و ضعف میاد سمتم.اگه هر ی ساعت چیزی نزارم دهنم.ضعف تهوع میگیرم کمی.تهوع صبحگاهی ندارم خداروشکر.این ازمایشو برات مینویسه این هفته.برا تهوع روزی ی قرص اندانسترون ۴ میخورم.بسکویت ترد میخورم