2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون چقد میخابن؟؟

147 بازدید | 13 پست

پسر من هفت ماهشه دو ساعت بیداره بعدش فقط  نیم ساعت میخابه تا خودم چشمام گرم میشه اون بیدار میشه  

نی نی های شما چند دیقه میخابن‌؟

پسرم دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من کلا خواب خوبی نداشت از اول ولی خب پسر من بعدا فهمیدم اوتیسمه و با قرص تا حدی خوابش درست شد ولی الانم با اینکه 8 سال و 8 ماهشه خوابش در کل کمه شما اول بچه را خوب سیر کن گاهی حمامش کن قبل از خواب محیط تاریک کن شایدم داره دندان در میاره به همه جوانب فکر کن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از اول خواب نداشت له شدم دیگه

شیرتون ایا سیرش میکنه الان باید غذای کمکی هم بخوره بچه تون کلا تا یک سالگی بچه ها این مدلی هستن ها ولی اگه بعد یک سالگی خوابشون تنظیم نشه باید پیگیری کرد اینم بگم ولی به خیلی عوامل برمیگرده شاید دندان داره در میاره الان شاید دلش درد میکنه و هزاران شاید دیگه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پسر من کلا خواب خوبی نداشت از اول ولی خب پسر من بعدا فهمیدم اوتیسمه و با قرص تا حدی خوابش درست شد ول ...

ببخشید از اول نشد تشخیص بدن فقط از خوابش فهمیدید اوتیسمه

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ببخشید از اول نشد تشخیص بدن فقط از خوابش فهمیدید اوتیسمه

خیر چون اوتیسم  مشکلش بیشتر به ارتباط برمیگرده که اصولا تو 3 سالگی زمان مهد کودک میشه دقیق گفت   و خب 9 سال پیش مثل الان اینقدر دکترها در مورد اوتیسم اگاه نبودن گلم شاید الان زودتر بتونن بفهمن ولی اون زمان نه 

خیر چون اوتیسم  مشکلش بیشتر به ارتباط برمیگرده که اصولا تو 3 سالگی زمان مهد کودک میشه دقیق گفت& ...

عزیزم انشاالله خدا کمک کنه بهتر بشه ممنونم که جواب دادید.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم انشاالله خدا کمک کنه بهتر بشه ممنونم که جواب دادید.

خواهش میکنم عزیزم من تلاشم اگاه کردنه بقیه اس و شناخت اوتیسم تا هم افراد اوتیسم بتونن راحت تر زندگی کنن و هم بقیه اگاه بشن با این اختلال به امید ان روز