2777
2789
عنوان

کسی شمع ژله ی درست کرده؟؟؟؟

721 بازدید | 12 پست

سلام دوستان چرا پارافین ژله ای خیلی زمان میبره تا اب بشه؟بنظرتون کیفیت جنس پایین یا کلا اینجور؟ چیکار کنیم حباب نزن؟ پارافین که پر از حباب شده رو میشه مجدد استفاده کرد و بدون حباب بشه؟

نه اتفاقا زود آب شد...برای اینکه حباب نشه باید آروم بریزی تو ظرف..یهویی نریزی

من از روش بن ماری استفاده کردم خیلی زمان برد البته شمع سفید راحت اب شد ولی شفاف نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم زدمش روی گاز پر حباب شد

آها من فقط یبار درست کردم رو شعله کم خیلیم هم نزنش.... تا حبابی نشه وقتی خواستی بریزی تو ظرف آروم بریز..روش یکی دو تا حباب کوچولو میزنه بازم

يعني روي حرارت مستقيم؟

اره..من اون پارافین سفیدا رو تو قوطی رب میریزم میزارم تو قابلمه در حال جوش....ولی یادمه این سفیدارو ریخته بودم تو قابلمه رو شعله کم گاز...یه بار امتحان کن بعد خبرشو بهم بده که چطوری شده