2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسپی #بامیه امتحان شده وعالی شما هم با خیال راحت درستش کنید واز طعم و بافت عالیش لذت ببرید👌

مواد لازم:

ارد  یک پیمانه

اب  یک پیمانه

تخم مرغ  دو عدد متوسط

شربت بامیه یا عسل رقیق  یک ق غ

وانیل  نوک ق چ

کره یا روغن جامد  پنجاه گرم

اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه  شروع کرد ب قل ریز زدن

ارد رو یکباره بهش اضافه و با  کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه  خمیرو هم بزنید تا اب اضافیش تبخیر بشه،مدام با پشت کفگیر خمیر رو توی تابه پهن کنید و دوباره جمعش کنید تا یکدست بشه،بعدش خمیرو در کاسه بزارید تاکمی خنک بشه

تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید،

هر بار ک تخم مرغ رو به خمیر اضافه میکنید با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره)

خمیر بایدنه خیلی راحت و روون از قیف بیرون بیاد نه اینکه به سختی بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه

حالا روغن در ظرف بریزید طوری ک موقع سرخ کردن  روی بامیه هارو بگیره و بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه)

خمیر رو در قیف بریزید،بعد سر یک قیچی رو در روغن میزنیم و خمیررو باهاش داخل روغن میاندازیم ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب پف کنه و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین

با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش حسابی برشته بشه، سرخ شدنش زمان میبره، بعد اونهارو داخل شربت ولرم بندازید تا شربت به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید تا شربت اضافیشون بره

شربت :

.یک و یک چهارم  پیمانه شکر رو با نصف پیمانه  مخلوط اب و گلاب، یک ق غ زعفران دم کرده و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو روی حرارت خیلی کم مخلوط میکنیم ووقتی ک شکر خوب حل شد  یک قاشق غذاخوری گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد (من دو قاشق گلوکز ریختم) ،بزارید دو دقیقه بجوشه بعد از حرارت بردارید ودربش رو بذارید تا ولرم بشه

👈برای داشتن بامیه های براقتر باید مقدار گلوکز رو بیشتر کنید

👈هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت

👈تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

💯پیج ما را در اینستاگرام ...

👇👇👇

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
به به نوش جان عالیه ،منم درست کردم الان گذاشتم یخچال خنک بشه خیلی نرم شده به خاطر اینکه  داغ بو ...

درش رو باز بذار حتماً شربتت رقیق بوده نرم شده

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792