بستگی به سهمت داره . اونایی که سهمشون 1 تومنه 11 تومن اونایی که سهمشون 500 تومنه . میشه 5 میل ...
دیدم 400 تومنه😀😀
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند روزه تحلیل سایت های مختلف رو میخونم هنوز هیچی عایدم نشده . بنظرم این سهم رو دادن یه زمانی بهمون الانم میگن بیاید پسش بدید حالا تو بورس یا مسکن یا طلا این پول رو از دستمون درمیارن
همون دیگه آزادسازی یعنی بفروشی مستقیم پولشو بگیری یا نفروشی تا آبان کدبورسی برات داده میشه سهام وارد بورس میشه اونجا یا ضرر یا سود میکنی. من دنبال اینم که ببینم اگه نفروشم سهام رو و وارد بورس هم نکنم همینجور نگه دارم مثلن تا ۱۰سال دیگه چی میشه . یادمه واسه دور جدید یارانه اعلام کردن بیاین ثبت نام کنید یکسری از ترسشون که یارانشون رو از دست ندن ثبت نام نکردن بعد یارانشون قطع شد و گفتن کسی که ثبت نام نکرده یعنی انصراف داده. اینجا هم همینه الان سهم عدالت
امروز اعلام کردن ارزش هر سهم کامل (یک میلیونی) ۱۵ میلیون تومن شده . حالا میتونین خودتون مستقیم سهامتون رو مدیریت کنین وارد بورس بشین(که این تخصص میخواد) یا اگه تخصصی توش ندارین این کار غیرمستقیم انجام بدین که در اینصورت شرکت های سرمایه گذاری استانی مسئولیتش رو بعهده میگیره شما هم تویه خرید و فروش سهامتون هیچ نقشی ندارین فقط سود و ضرر شامل حالتون میشه. اما اونایی که نمیخوان سهامشون رو آزاد کنن هم میتونن هیچ کدوم از روشها رو انتخاب نکنن و مثل گذشته سالیانه سودش رو از دولت بگیرن. اما تکلیفش معلوم نیست که اگه سهاممون رو آزاد نکنیم دیگه آیا بعدها هروقت خواستیم میتونیم این سهام رو به خودمون منقل کنیم و بعد بفروشیم یا نه. در هر حال همین اول عجله نکنین اول تحقیق کنین که درست ترین کار رو انجام بدین