2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وزنم بالا رفته،پاهام خارش شدید داره و ورم کرده و درد هم میکنه،شبا اصلا نمیتونم راحت بخوابم.خیلی تنبل شدم😢احساس سنگینی زیاد دارم.اون بچم این مشکلات رونداشتم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

هفته 24 ام  عذاب وحدان دارم زیاد گوشی دست میگیرم😕 گفتی حرف بزنی زدم خخ

خخخ.منم همش گوشی دستمه.

شما بچتون تکون میخوره بالاست؟برای من احساس میکنم زیر شکمم.گاهی احساس میکنم به استخوان لگنم ضربه میخوره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

خخخ.منم همش گوشی دستمه. شما بچتون تکون میخوره بالاست؟برای من احساس میکنم زیر شکمم.گاهی احساس میکنم ...

بچه ات چیه؟

برای منم اینطوریه

گاهی بالا ضربه میزنه گاهی خیلی پایین 

یهو میترسم دستش بیاد بیرون 😂😂😂

من خیلی وزنم بالا رفته،پاهام خارش شدید داره و ورم کرده و درد هم میکنه،شبا اصلا نمیتونم راحت بخوابم.خ ...

عزیزمـ من وزن ام زیاد نشده تازه برگشته به وزن قبل بارداری م اخه وزن گم کردم احساس سنگینی میکنم سخت میتونم بلند شم ولی حالم مثل اولا حالت تهوع شدید دارم 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
خخخ.منم همش گوشی دستمه. شما بچتون تکون میخوره بالاست؟برای من احساس میکنم زیر شکمم.گاهی احساس میکنم ...

اره عزیزپ تکون میخوره یه روز بالا یه روز پایین 😕چپ راست همه طرفی هس 😓

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
بچه ات چیه؟ برای منم اینطوریه گاهی بالا ضربه میزنه گاهی خیلی پایین  یهو میترسم دستش بیاد بیر ...

بچه من دختر.جفتمم قدامی شاید بخاطر این باشه 

عزیزمـ من وزن ام زیاد نشده تازه برگشته به وزن قبل بارداری م اخه وزن گم کردم احساس سنگینی میکنم سخت م ...

چقدر خوب،من با اینکه حالت تهو داشتم بازم خیلی غذا میخوردم🥺