2777
2789
واااا بپر بپر نکن خب میاد  بی بی زدی ؟

نه نزدم.ماه پیش 6روز زمان برد تا پری شدم.میگم شاید اینبارم 6روز زمان ببره.اخه میخاسم بعدی پری اقدام کنم.میخام زود پریود شم .نمیدونم چرا اینقد طول میکشه تا پری بشم.ی وقتای میگم ممکنه همینطوری بشم بعد باخودم میگم من این شانسا ندارم.اخه اقدام داشتم و باردارنشدم

نه نزدم.ماه پیش 6روز زمان برد تا پری شدم.میگم شاید اینبارم 6روز زمان ببره.اخه میخاسم بعدی پری اقدام ...

دیگه من ب این باور رسدم هرچیزی امکانش هس حتی اگه بگن نیم درصد یعنی باید امیدوار بود حالا تا فردا صبر کن بعد بی بی چک بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه من ب این باور رسدم هرچیزی امکانش هس حتی اگه بگن نیم درصد یعنی باید امیدوار بود حالا تا فردا صبر ...

من چن ماه اقدام نتیجه نکردم.همین ماه پیش ک روکین شروع کردم باید امیدوار باشم.دیگه امیدوار نیستم.مطمعنم باردارنیستم من این شانسا ندارم پلی کیستیک هستم.علایمم تو بارداری قبل تکرر ادرار بود.پارسال سقط داشتم اون از تکرر ادرارم فهمیدم.فعلا ک تکرر ادرار ندارم پیش نیستم😅

من چن ماه اقدام نتیجه نکردم.همین ماه پیش ک روکین شروع کردم باید امیدوار باشم.دیگه امیدوار نیستم.مطمع ...

خوشبحالت لااقل بچه داری حالا ایشالا که میشه اما نشدم چیزی از دس ندادی اصن غصه نخور غصه رو اون میخوره که اصن نداره خداتو هزار بااااررر شکر کن 

خوشبحالت لااقل بچه داری حالا ایشالا که میشه اما نشدم چیزی از دس ندادی اصن غصه نخور غصه رو اون میخوره ...

اره خداروهزار مرتبه شکر.انشالله ب همه اونا ک بچه ندارن بچه سالم و صالح بده.من دخترم امیدو چراغ خونمه